Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Zanimljivosti

05. 04. 2011. Izvor:B92

Autor: 2

Šta muškarci prvo primete na ženi?

Spremanje za noćni izlazak uzimalo bi vam mnogo manje vremena kada biste znale šta se muškarcima dopada na devojkama. Da li traže lep osmeh ili su im privlačnije duge noge?

Svima je jasno da odgovor na ovo pitanje nije jednostavan, jer svaki muškarac ima drugačiji ukus. Ipak, postoji nekoliko opšte poznatih činjenica. U prvih nekoliko minuta tokom upoznavanja sa nekim muškarcem, preporučljivo je da se služite više govorom tela, nego rečima. Muškarci su vizuelni tipovi, tako da u prvim trenucima vaša ličnost, intelekt i karijera neće uticati na njegovo mišljenje o vama. Oni vole obline, ali ne suviše ogoljene, jer uživaju da fantaziraju o tome "šta se nalazi ispod". Kako bismo vam približili šta se sve "mota" u glavama muškaraca u toku upoznavanja, predstavljamo vam nekoliko odgovora ispitanika koji su morali da opišu šta prvo primećuju kod devojke.

"Devojke koje bi se meni svidele imaju krupne, duboke oči."

"Uvek primetim kosu kod devojke, naročito ako je duga i sjajna. Naprosto me hipnotiše i poželim da je dotaknem". "Njeno lice je prva stvar koju primetim i od njega obično zavisi hoću li je pozvati da izađemo".

"Važno mi je lepo telo. Vodim računa o svom telu i znam kakva odricanja i disciplinu to zahteva". "Primećujem držanje, stav, stil, kako korača i drži čašu. Sve je u govoru tela".

Međutim, kod ispitanika je dominirao jedan odgovor: "Kosa".

Ispostavilo se da muškarcima kosa žene privlači pažnju, naročito ako je duga i sjajna. Kako tvrde učesnici u istraživanju, žene sa dugom, puštenom kosom smatraju ženstvenim i punim samopouzdanja. A šta vi volite da vidite na ženi?

Nema komentara.

Ostavi komentar