Naslovna  |  Zabava  |  Trivia  |  Deca Džonija Holideja na sudu osporavaju očev testament
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

20. 02. 2018.

Izvor: Hina

Deca Džonija Holideja na sudu osporavaju očev testament

Starija, biološka deca francuskog rokera Džonija Holideja, Lora Smet i David Holidej pokrenuli su sudski postupak kako bi dobili pravo na uvid u posthumni album svog oca, kao i zamrzavanje njegove imovine, rekli su njihovi advokati u subotu.

 

Najpoznatiji roker frankofonog sveta prodao je preko 110 miliona albuma, snimio je 17 filmova, a karijera mu je trajala gotovo 60 godina.

Džoni Holidej umro je 6. decembra od raka pluća, a veći deo prošle godine posvetio je radu na svom 51. studijskom albumu, koji je ostao nedovršen.

Dva meseca nakon smrti pevača njegovo dvoje starije dece je pokrenulo proces na sudu početkom nedelje kako bi osporili američki testament njihovog oca prema kojem sve nasleđuje njegova udovica Leticija i njihove dve usvojene ćerke iz Vijetnama.

Taj sudski postupak bi mogao potrajati godinama.

Nakon što je Leticija odbila komunikaciju, Lora Smet, ćerka pevača i glumice Natali Baj, odlučila je da se obrati sudu kako bi dobila uvid u plan posthumnog albuma, rekao je jedan od advokata.

Holidejeva biološka deca zatražila su zamrzavanje pevačevih nekretnina, a reč je o nekoliko luksuznih vila u Los Anđelesu i u blizini Pariza, te da njegova autorska prava vodi prinudni upravitelj.

"Posebno sam zabrinuta za zaštitu dela svog oca", rekla je Lora Smet dodavši da je udovica njenog oca odbila komunikaciju. Tužbi se pridružio i njen polubrat David, Holidejev sin iz braka sa Silvi Vartan.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije