Naslovna  |  Zabava  |  Trivia  |  Exit u 2018. sa pet festivala, uskoro prve ulaznice
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

30. 11. 2017.

Izvor: N1, EXITFEST

Exit u 2018. sa pet festivala, uskoro prve ulaznice

U utorak 12. decembra, tačno u podne, stižu i prve ulaznice za Exit po ceni od 5.990 dinara. Petrovaradinska tvrđava biće domaćin festivalu od 12. do 15. jula, kada će se održati 18. Exit festival.

"Nakon EXIT Leta ljubavi 2017, koje je svet podsetilo na temeljne vrednosti leta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički "hipi" pokret koji je zauvijek promenio svet, Exit će u godini svog "punoletstva" slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega lična sloboda", navodi se u saopštenju.

Organizatori napominju da je Exit jedan od retkih muzičkih festivala koji je, kako navode, izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a Exit Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija.

"Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord sa četiri festivala, EXIT Freedom biće dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regionu, već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Rumuniji, Hrvatskoj i Srbiji", navodi tim Exita.

"Prvi potvrđeni izvođači za Exit, ali i za ostale festivale u organizaciji Exit tima, kao što su Festival84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je, takođe, Exit poznat na svetskoj festivalskoj sceni", zaključuje se u saopštenju.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije