Naslovna  |  Zabava  |  Trivia  |  Dženifer Lopez donirala milion dolara Portoriku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

27. 09. 2017.

Autor: 2 Izvor: N1

Dženifer Lopez donirala milion dolara Portoriku

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez donirala je u nedelju milion dolara za Portoriko, pokrenuvši kampanju u državi Njujork za pomoć ovom ostrvu koje je devastirano pet dana ranije u udaru ciklona Marija.

Dženifer Lopez, koja je rođena u Njujorku od roditelja Portorikanaca, kazala je da će donacija ići za više humanitarnih organizacija i da će ona, zajedno s drugim zvezdama latinoameričkog porekla, raditi kako bi se pomoglo teško pogođenom ostrvu. Ciklon je za sobom u Portoriku i na Dominikani ostavio 33 žrtve, samo nekoliko dana nakon prolaska strašnog uragana Irma.

Posle prolaska Marije, Portoriko je ostao suočen s poplavama i klizanjem terena. Ta američka teritorija s 3,4 miliona stanovnika našao se bez električne energije bez koje će biti verovatno više meseci, a njegova telekomunikacijska mreža gotovo je potpuno razrušena. 

"To je najjači ciklon koji je prošao Portorikom u poslednjih 20 godina i štete su strašne", rekla je pevačica tokom konferencije za medije.

"Mi ćemo pod hitno podržati Portoriko i druga karipska ostrva", rekla je Lopez na španskom. Uslovi života u Portoriku ne prestaju da se pogoršavaju od prolaska Marije.

Brojni stanovnici stajali su u nedelju satima u redovima u nadi da dođu do nešto hrane ili drugih potrepština, ali puno njih se vratilo kućama praznih ruku kako se približavao policijski čas, javlja Hina.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije