Naslovna  |  Zabava  |  Trivia  |  Semjuel L. Džekson i Medžik Džonson zamenjeni s migrantima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

30. 08. 2017.

Izvor: N1

Semjuel L. Džekson i Medžik Džonson zamenjeni s migrantima

Slavni glumac Semjuel L. Džekson i legendarni košarkaš Medžik Džonson nalaze se na odmoru u Toskani u Italiji, gde su zahvaljujući društvenim mrežama pomešani s izbeglicama.

Glumac i košarkaš su fotografisani u jednom parku kako odmaraju na klupi posle kupovine, dok su oko njih kese luksuznih brendova.

"Sem i ja odmaramo na klupi juče u Forte dei Marmi u Italiji. Fanovi su se okupili i počeli da nas fotografišu", napisao je Džonson na svom Twitteru. 

Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama, a italijanski komičar Luka Botura je rešio da napravi socijalni eksperiment na koji je se veliki deo italijanske javnosti "primio" i zamenio glumca i košarkaša za izbeglice.

"Resursi Boldrinijeve kupuju u Pradi sa naših 35 evra. Podelite ovu fotografiju ako ste zgroženi", napisao je Botura.

Laura Boldrini je italijanska političarka koja zagovara politiku otvorenih migracija, a Boturin post su mnogi shvatili ozbiljno, ne uvidevši šalu, ili što je gore - ne prepoznavši slavni dvojac na fotografiji. Inače, u Italiji stanovnici plaćaju 35 evra za ugošćavanje izbelica.  

Boturin post je šerovan više 1.000 puta, a samo 40 odsto ljudi je razumelo njegovu provokaciju.

Jedna od slavnih osoba koja se "upecala" jeste manekenka hrvatskog porekla koja radi u Italiji, Nina Morić, a koja je komentarisala da je 35 evra previše za ovakav luksuz, odnosno za kupovinu u Pradi i Luj Vitonu.

Kasnije je svoj "previd" objasnila kao socijalni eksperiment, dok ju je dobar deo javnosti optužio za rasizam i ekstremizam.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije