Naslovna  |  Zabava  |  Trivia  |  Mark Volberg na vrhu liste najplaćenijih glumaca
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

24. 08. 2017.

Izvor: Hina

Mark Volberg na vrhu liste najplaćenijih glumaca

Američki glumac Mark Vollberg na prvom je mestu najplaćenijih glumaca na svetu sa 68 miliona dolara zarađenih u poslednjih godinu dana, piše časopis Forbs.

Četrdesetšestogodišnji glumac, koji je pre prelaza u glumačke vode nastupao kao reper pod imenom Marki Mark, dospeo je na vrh liste zahvaljujući filmovima poput "Transformers" i "Very Bad Dads 2". 

Nijedan od dva filma nije fascinirao kritičare niti je postigao veliku gledanost, ali unapred ugovoren honorar doneo mu je poveću svotu novca bez obzira na uspeh filmova. 

Na drugome mestu najbolje plaćenih je Dvejn Džonson, prošle godine prvi na spisku, koji je ove godine zaradio 68 miliona dolara, a treći je Vin Dizel sa zarađenih 54,5 miliona dolara. Sledi ga Adam Sendler sa sumom od 50,5 miliona. 

Na petom mestu je Džeki Čen, a slede ga Robert Dauni Junior, Tom Kruz, kao i tri zvezde Bolivuda, Šah Ruk Kan, Salman Kan i Akšaj Kumar.

Zarada koju su prošle godine ostvarile glumice mnogo je manja nego ona koju su zabeležile njihove muške kolege. 

Prošle nedelje je objavljeno da je najbolje plaćena glumica na svetu oskarovka Ema Stoun sa "samo" 26 miliona dolara zarađenih tokom proteklih 12 meseci.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije