Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

30. 01. 2013. Moskva

Autor: 2 Izvor: Index

Putin dobio dete sa ljubavnicom?

Poznata ruska gimnastičarka i nekadašnja olimpijka, Alina Kabaeva pre mesec dana rodila je ćerku, što je razlog zbog kojeg se privatni život ruskog predsednika Vladimira Putina ponovno našao "na tapeti".

Još se pre pet godina pisalo o tajnoj vezi Putina i ove lepotice, ali priča je nakon intervencije vlasnika lista Korespondent ubrzo povučena. Mnogi tvrde da Putin iz ove veze već ima trogodišnjeg sina.

Međutim, zanimljivo je i to da o ovom događaju ruski mediji nisu pisali jer samo pominjanje veze ujedno znači i kraj novinarske karijere.

Informacija o rođenju Putinovog deteta pojavila se u Njujork Postu, a dopisnik iz Moskve zbog straha od političke odmazde hteo je da ostane anoniman.

Ipak, najzanimljivije je da je čečenski predsednik Ramzan Kadirov putem tvitera čestitao Alini na rođenju ćerke i pritom je oslovio kao “prvu damu Rusije”. Kadirov je nedugo nakon toga shvatio da tviter nije privatan pa je objavu ekspresno povukao, ali bilo je prekasno.

I dok svet nagađa, Putinova supruga Ljudmila ne pojavljuje se u javnosti, a neki smatraju da se uopšte ne nalazi u Rusiji već u letnjikovcu. Naravno, postoji i teorija da se prava prva dama nalazi u jednom manastiru gde je čuvaju snage sigurnosti, a rezidenciju ne sme da napušta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije