Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

04. 10. 2019. Beograd

Počeo je peti Indirekt festival

Počeo je peti po redu Indirekt festival koji se ove godine održava u Beogradskom marketu, gde će se u tri festivalska dana, od 2. do 4. oktobra, publici obratiti 59 predavača iz sveta muzike, dok će se na deset lokacija u Beogradu publika imati priliku da poseti koncerte više od 38 izvođača.

Konferencija kroz brojne panele i intervjue, ove godine obrađuje teme kao što su autorska prava, PR i društvene mreže za muzičare, mediji i komunikacije, digitalna distribucija muzike, izdavaštvo, zakazivanje koncerata i turneja, pisanje projekata, ali i vidljivost žena u muzičkoj industriji.

Konferencija je otvorena panel diskusijom na temu „Muzički PR i kako ga savladati“ i Keynote intervjuom sa osnivačem i direktorom EXIT festivala, Dušanom Kovačevićem, koji je govorio o 20 godina jednog od najvećih festivala Evrope.

Tokom tri dana festivala, posetioci će imati priliku da prisustvuju zanimljivim razgovorima o međunarodnim turnejama i menadžmentu bendova Dubioza koletiv, Manu Chao i S.A.R.S., gde će se razgovarati sa njihovim menadžerom Loginom Kočiškim (Login Kochishki), kao i sa Detlefom Švarteom (Detlef Schwarte), osnivačem jednog od najvećih svetskih showcase festivala, „Reeperbahn“.

U Xplore Music networking corneru, koji je zvaničan streaming partner Indirekta, posetioci će imati priliku da razgovaraju sa predavačima, upoznaju se sa novinarima koji prate muzičku scenu, izdavačima i organizatorima muzičkih festivala i koncerata iz regiona i isprobaju Xplore Music, novu muzičku aplikaciju koju je lansirao Vip mobile.

Samo neka od imena koja će se predstaviti publici u Beogradu su Bojana Vunturišević, Marčelo, Ana and The Changes, Detour, Porto Morto, Ljubičice i Turisti i mnogi drugi, a posetioci će moći da ih poslušaju na sledećeim lokacijama: Elektropionir, Beogradski market, Sprat, Dom omladine Beograda, Božidarac, Polet, Yugovinil i klub Knap, uz dodatne tajne lokacije.

Ulaz je slobodan, a kompletan program konferencije možete pronaći OVDE ili na zvaničnoj Facebook stranici festivala. 

Sve o muzičkom programu: https://indirektfest.com/vesti/225237/bojana-vuntursevic-marcelo-detour-i-jos-35-izvodjaca-na-indirekt-festivalu.html

Sve o konferencijskom programu: https://indirektfest.com/vesti/225269/-59-panelista-iz-cele-evrope-na-indirekt-konferenciji-od-2-do-4-oktobra.html 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije