Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

22. 10. 2010.

U2 360 At The Rose Bowl - U2

Rock'n'Roll je postao industrija zabave onog trenutka kad je ušao na stadione, a stadioni imaju svoja pravila igre. Recept je: trud, rad, upornost, inovativnost, tehnologija, posvećenost cilju, ogromno srce, a pomaže i kada imaš dobre pesme, himnične refrene i prepoznatljiv zvuk.

"U2 360° at the Rose Bowl" je snimak koncerta (održan 25.10.2009.) u Pasadeni, gde je bend odsvirao gotovo sve proverene hitove. Set-lista sa ovog koncerta izbegava prvi deo karijere U2 koji je ovekovečen na DVD-u "Live at Red Rocks" (izuzev "Sunday Bloody Sunday"). Svi hitovi koji su važni poslednjih godina su tu.

Režija, montaža, zvuk i dramaturgija su odrađeni bezgrešno. Slabosti su da se nijedna verzija pesama ne može izdvojiti kao poboljšana u odnosu na ono što smo čuli na dosadašnjim albumima, nedostaje radost muziciranja, previse rutine. Fanovi ove grupe teško da će videti nešto što inače ne znaju o Bonu, The Edgeu, Adamu i Larryu, za njih će biti više drugi disk koji sadrži video materijal o nastajanju spotova, te dokumentarac "Squaring the Circle".

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije