Naslovna  |  Zabava  |  Muzičke vesti  |  King Krule objavio novi video za pesmu "Biscuit Town"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

31. 08. 2018.

Autor: 2

King Krule objavio novi video za pesmu "Biscuit Town"

Mladi britanski muzičar King Krule ekranizovao je još jednu pesmu sa svog aktuelnog albuma „The OOZ“ koji je objavio za izdavačku kuću XL Recordings. U pitanju je pesma „Biscuit Town“.

„Biscuit Town“ je prvi deo trilogije video spotova koju će King Krule objaviti u saradnji sa popularnom platformom WeTransfer i režiserima koje ova platforma promoviše na svom ogranku WePresent. Ovog puta video su režirala braća Michael i Paraic Morrissey koji se potpisuju pod pseudonimom cc. Wade.

King Krule ili Archy Marshall, kako je njegovo pravo ime, glavni je akter spota u kojem se nalazi u svojoj maglovitom, mračnom Biscuit Town-u gde rekapitulira događaje od prethodne noći koje se jedva seća. Zvuk koji pesma nosi se oslanja na jazz sa futurističkim i kinematografskim elementima te je samim tim u sinergiji sa video spotom.

Mladi muzičar je krajem prošle godine za izdavačku kuću XL Recordings objavio novi album „The OOZ“ koji je naišao na odlične reakcije, kako publike, tako i kritike. Na albumu se nalazi devetnaest pesama koje kombinuju punk jazz, hip hop, darkwave i trip hop i samim tim daju jednu od najzanimljivijih kombinacija na aktuelnoj muzičkoj sceni. 


Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije