Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

16. 07. 2018. Novi Sad

Izvor: Beta

Završen Exit, poslednjeg dana 53.000 posetilaca

Nastupom di-džejeva Martina Gariksa, Mahmuta Orhana i Dejvida Gete, jutros je u Novom Sadu završen 18. Exit, a po procenama organizatora, poslednje noći je na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo oko 53.000 posetilaca.

Sjajna atmosfera poslednje noći vladala je na celoj Petrovaradinskoj tvrđavi, a najvatrenije je bilo na glavnoj bini, gde je nastupao di-džej Dejvid Geta. 

Geta je na binu izašao oko pola tri ujutru, a na istoj bini su nastupili pre njega popularni Martin Gariks, pa zatim Mahmut Orhan.

Exit je završen u ranim jutarnjim satima na Dens areni, a poslenja je pred publiku izašla Nina Krevic, čiji nastup počeo u 6 ujutru. 

Fjužn bina bila je sinoć jedna od glavnih, jer je neverovatnu i energičnu žurku napravio bend Asian Dub Foundation.

Oko 40 bina nudilo je neprestanu zabavu tokom četiri dana trajanja Exita a održavane su i muzičke konferencije, na kojima je učestvovalo mnoštvo di-džejeva i muzičkih producenata. 

Organizatorisu pozvali sve ljubitelje muzike da dođu i na četvrti "Si dens" festival 31. avgusta u crnogorskom letovalištu Buljarice, a najavili su i novi festival koji će pod nazivom "No Slip" biti održan u novembru u Beogradu.

Nema komentara.

Ostavi komentar