Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

27. 04. 2018. Beograd

Izvor: Tanjug

E-Play predstavio "Slobodu"

Alternativni bend E-Play objavio je album "Sloboda", koji se pored digitalnih platformi može naći na CD-u u izdanju promoterske kuće Long Play.

"Sloboda je definitivno naš najozbiljniji poduhvat do sada i to u svakom smislu, od tekstualnog, muzičkog, pa do produkcije. Ne znam da li je naš najbolji album, ali je svakako najzreliji. Publika sama treba da proceni gde je njegovo mesto u našoj diskografiji", kaže pevačica, basistkinja i autorka pesama Maja Cvetković. 


Album je danas predstavljen na izuzetno posećenoj promociji u Ustanovi kulture "Parobrod" gde su svih sedam pesama prvi mogli da čuju brojni novinari, saradnici i prijatelji E-Play-a. 

Promociji albuma su prisustvovali Voja Aralica, Žika Jelić, Uroš Đurić, Nikola Čuturilo-Čutura, Petar Janjatović, Aleksandar Žikić... 

"Ušli smo u studio sa Vojom u oktobru 2016. godine. Vojo hvala ti, uradio si posao maestralno. Nisam srela takvog profesionalca kao što je njegov asistent i snimatelj Sanja Đuričić, koja je bila velika podrška. Inače, svi smo zajedno ovo radili, nas četvoro. Moj omiljeni bubnjar, možda najmaštovitiji sa kojim sam snimala, Goran Ljuboja-Trut. Prvi put na E-Play albumu, najvredniji od svih nas, gitarista Nemanja Velimirović i najlepši začin Kristina Jovanović", rekla je Maja Cvetković. 

Govoreći okupljenima, ugledni voditelj televizije Studio B Velja Pavlović rekao je da je "Sloboda" jedan od "najlepših albuma E-playa i albuma koji su urađeni kod nas u poslednje vreme", pohvalivši izvanrednu dinamiku i hemiju članova benda. 

"Od Margite Stefanović naš rokenrol nije imao rok divu koja ovako superiorno vlada. Ikona rokenrola na našim prostorima je postala Maja Cvetković... koja izvanredno svira i komponuje", ocenio je Pavlović. 

Vlasnik Long Play-a Zoran Vulović-Vule ponosan je što je njegova kuća "deo ove priče i ovog izdanja", jer smatra da je "Sloboda" važan projekat, a i "nekako je logično da Long Play bude uz E-Play".

E-Play će nastupiti kao specijalni gost na 37. Majskog gitarijadi koja se održava na Moravskoj laguni u Požarevcu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije