Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

30. 03. 2018.

Izvor: mjuznews.com

Shawn Mendes predstavio dve nove pesme

Znalo se da nam stiže nova muzika od princa popa, ali nismo očekivali dve pesme. Sav fokus juče je otišao na singl In My Blood, ali mi danas pevušimo ljubavno pismo nekome u Japanu.

In My Blood je prvi singl sa predstojećeg albuma Shawna Mendesa, ali takođe označava prvu numeru koju je predstavio publici od super-popularnog  hita There’s Nothing Holdin’ Me Back.

Tekst numere In My Blood govori o njegovim unutrašnjim borbama i nesigurnostima sa kojima se susretao tokom života. “Ova pesma predstavlja moju najdražu koju sam napisao do sada, i nadam se da će vam se svideti, zajedno sa novom muzikom koja stiže ubrzo” – izjavio je Mendes.

Njegovo predstojeće studijsko izdanje će biti treće po redu, a prati uspešne albume Handwritten iz 2015. godine, i Illuminate iz 2016. godine.

Shawn Mendes postao je popularan na nekadašnjoj društvenoj mreži Vine radeći obrade već poznatih pesama, čime je zadobio mnoštvo pratilaca širom sveta. Praćen novonastalom slavom, Mendes odlučuje da se posveti pravljenju sopstvene muzike. Postao je ponosni vlasnik brojnih nagrada, a neki od njegovih najpopularnijih singlova Treat You Better, Stitches, Mercy i There’s Nothing Holdin’ Me Back proslavili su ga kao jednog od najslušanijih pop muzičara današnjice.

Nema komentara.

Ostavi komentar