Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

30. 10. 2017.

Izvor: Tanjug

Nik Kejv: Hvala vam Beograde, prelepi ste

Australijski muzičar Nik Kejv održao je sinoć koncert za pamćenje sa svojim bendom The Bad Seeds u prepunoj Beogradskoj areni.

Sa karijerom dugom 34 godine, Nik Kejv zajedno sa svojim bendom, inspiriše neverovatnu odanost svojih fanova, čime može da se pohvali nekolicina njegovih kolega. Zato ne čudi što je Arena bila rasprodata i što su najudaljenija mesta bila popunjena. 


Veći deo set liste, činile su pesme sa novog albuma "Skeleton Tree", koji je nastao u periodu kada je Kejv izgubio sina. 

The Bad Seeds izveo je "Jesus Alone", "Magneto", "Girl in Amber", "I Need You", "Skeleton Tree", ali i pesme sa više ritma, kao što su "Higgs Boson Blues", "From Her to Eternity". 

"Rekao sam vam da će ova publika biti neverovatna", rekao je Kejv članovima benda. Publika je uglas pevala uz "The Ship Song" i "Jubilee Street", a naročito emotivno je zvučalo izvođenje peseme "Into My Arms". 

"Hvala vam mnogo, prelepi ste. Hvala Beograde", ponavljao je muzičar. 

Posle nekoliko minuta energičnog aplaudiranja, Kejv se vratio na scenu sa svojim bendom i veliko finale koncerta počelo je numerom "Weeping Song". 

Pesmom "Push the Sky Away", Kejv je publiku pozvao da mu se pridruži na bini što je iskoristilo oko pedesetak ljudi, posle čega je okončan koncert.


Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije