Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

29. 06. 2017. Novi Sad

Izvor: Exitfest

Solomun: EXIT je moj omiljeni festival

Ovaj poznati producent, koji će zajedno sa jednako cenjenim house magom Dixonom nastupati ovoga jula u specijalnom tročasovnom setu, prisetio se "neverovatnog emotivnog iskustva"  prošle godine kada je uz razigranu publiku doživeo čuveni izlazak sunca na Dance Areni.

Solomun je za Lufthansa magazin, novine najvećeg nemačkog avioprevoznika i jedne od najpoznatijih aviokompanija na svetu, objasnio je čar lokacije festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi i da se "EXIT festival čini kao sopstveni, jedinstveni svet" koji "uprkos tome što privlači 200.000 ljubitelja, ima vrlo intimnu atmosferu".

U čast jubilarnih 15 godina mts Dance Arene, nedavno je objavljen i dokumentarni film o globalnom fenomenu svetski poznate bine EXIT festivala. Film je 2016. godine snimila VICE produkcija, a u njemu se može čuti  kako o čuvenoj bini govore i neke od najvećih svetskih zvezda kao što su Carl Cox, Maceo Plex, Nina Kraviz, Skrillex, ali i Solomun.

Iako se na raznim anketama vodi kao jedno od najvećih imena elektronske muzike, Solomun nije propustio da istakne da na EXIT festivalu može naći muzika za svačiji ukus, bili u pitanju bendovi ili elektronska muzika.

Aktulne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće još najkasnije do petka, 30. juna. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i spektakularni koncert Kilersa na glavnoj bini Exita u sredu 5. jula, a uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni No Sleep festival. Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul). Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije