Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

26. 06. 2017.

Izvor: Exitfest

Lijam Galager potvrdio: Novi album 6. oktobra

Čuveni roker i zvezda EXIT festivala Lijam Galager potvrdio je da njegov solo album napokon gotov. "As You Were" biće pred publikom 6. oktobra, a produciraće ga Greg Kurstin, poznat po saradnji sa Bekom i Adel, kao i Den Greg-Margerat, koji je prethodno radio sa muzičkim velikanima poput Radiohead, Mumford and Sons i Circa Waves.

Lijam Galager je već predstavio prvi singl "Wall Of Glass", a ako je sudeći po njemu Galager se vraća u punoj formi i sa odličnom muzikom. Očekuje se da još neke od novih pesama budu predstavljene na njegovim koncertima tokom letnje turneje, a među probranim lokacijama na kojima će nastupati je i glavna bina Exita. Galager na najveći domaći festival dolazi u četvrtak, 6. jula. 


Inače, Lijamov album biće izdat mesec dana pre novih pesama njegovog brata Noela sa kojim je i dan danas u lošim odnosima. Govoreći o eventualnom rivalstvu na top listama on je rekao da je uveren da Noel i te kako brine zbog toga. 

"Siguran sam da on definitivno zna da ću ja i te kako da se vratim, nema tu sumnje. Nego šta nego da je uznemiren. Ako sve oko toga postane kao cirkus, onda tu ustvari nema ništa novo, zar ne? Ja sam uveren da će njegov album biti *ebeno sjajan, ali ne tako sjajan kao moj", rekao je Liam Galager za "Q" magazin.

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) po aktuelnoj ceni od 7.490 dinara biće dostupne još samo nedelju dana, do petka, 30. juna do kraja dana. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula. Takođe, za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i spektakularni koncert Kilersa na glavnoj bini Exita u sredu 5. jula, a uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni No Sleep festival koji se odvojeno održava iste noći, ali na druge dve bine, mts Dance Areni i No Sleep Novi Sad. Za one koji planiraju da provedu tek jednu od svih pet noći na tvrđavi, samo do 30. juna važi cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 990 dinara za No Sleep Festival (5. jul), te 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul). Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar