Naslovna  |  Zabava  |  Multimedia  |  Bethesda očekuje da će Fallout 76 trajati 'zauvek'
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Multimedia

18. 09. 2018.

Izvor: Ubergizmo

Bethesda očekuje da će Fallout 76 trajati 'zauvek'

Kada je Blizzard objavio World of Warcraft, to je praktično značilo da je Warcraft RTS franšiza pauzirana. S obzirom na to da se MMORPG konstantno menja, teško je kreirati priču za Warcraft koja neće biti kontradiktorna ili drugačija od događaja koji se dešavaju u igri. Zbog toga do sada još uvek nismo videli novi Warcraft naslov.

Da li bi se isto moglo dogoditi i sa Bethesdinom Fallout franšizom? Za sada ovo nije poznato, ali Bethesda definitivno vidi Fallout 76 kao igru koja bi mogla da traje "zauvek". Ovo je u intervjuu potvrdio i Pete Hines ispred kompanije.


"Kada je Fallout 76 u pitanju, naš vremenski okvir je večitost. Šta će taj sadržaj biti i kakav će on biti, to još uvek ne znamo. Deo misije je da ljude privučemo u igru i vidimo njihove povratne informacije", istakao je Hines. On je kao primere naveo neke Bethesdine starije naslove, kao što su Morrowind, Fallout 4 ili Skyrim, koje igrači nastavljaju da igraju i pored toga što su neki poprilično stari.

On očekuje i da će Fallout 76 biti takav. Kompanija ima neke ideje, ali želi da sačeka kako bi se videlo šta igrači žele. Fallout 76 se očekuje 14. novembra ove godine, a pre toga će biti održano beta testiranje.

Nema komentara.

Ostavi komentar