Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Multimedia

26. 02. 2018.

Izvor: benchmark.rs

Samsung Galaxy S9/S9+ je stigao

Samsung je održao svoju veliku prezentaciju na kojoj je predstavio Galaxy S9 i Galaxy S9+ telefone, a Benchmark ekipa je ovaj događaj ispratila i uživo se upoznala sa novim Samsungovim premijum modelima.

Ono što je jasno vidljivo i što se nameće kao utisak, jeste da Galaxy S9 linija predstavlja evoluciju, pre nego revoluciju, bar u pogledu dizajna, ali ovo je karakteristika kompletne mobilne industrije koja je trenutno u takvoj fazi.


Ipak, Samsung je na svojim modelima načinio i neke značajnije izmene, a ovo se posebno odnosi na elemente koji su korisnicima smetali kod prethodne S8 serije. Senzor otiska prsta na poleđini je bolje pozicioniran, ispod kamere, a novi telefoni su dobili i stereo zvučnike. Ono što se posebno izdvaja, kod nove Galaxy S linije. jeste nadograđeni hardver, bolja i pametnija AI integracija i veoma napredne kamere sa varijabilnim otvorima blende i slow-mo video snimanjem. Tokom Galaxy S9/S9+ prezentacije sreli smo i sa Milanom Vujovićem, PR-om kompanije Samsung za Adriatic regiju. Sa njim smo porazgovarali o trenutnom stanju Samsunga na tržištu, očekivanjima od nove Galaxy S linije i elemenata koji karakterišu nove telefona, kao i o planovima koji se tiču objave S9 linije u Srbiji. Više detalja ćete saznati ukoliko pogledate prateći video.

Na kraju, ostaje nam da zaključimo da je Samsungova konferencija bila izuzetno posećena, južnokorejski gigant je ponovo uspeo da animira posetioce i novinare brojnim demonstracijama funkcija na dva nova telefona. Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo Galaxy S9/S9+ i u Benchmark redakciji, kako bismo sprobali i testirali sve ono što novi telefoni nude.


Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije