Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Multimedia

13. 11. 2017.

Izvor: N1

Sega predstavila Football Manager 2018

Ovogodišnje izdanje najpopularnije simulacije života i rada fudbalskog menadžera, Football Manager 2018, predstavljeno je u petak širom sveta.

Po prvi put, Sega, koja stoji iza ove igre, je u isto vreme predstavila Football Manager na više platformi - Windows, Mac, Linux, iOS i Android.

Od unapređenih performansi i opcija, od kojih će mnogi tek biti otkriveni u narednim mesecima, uveden je unapređeni prikaz mečeva, sponzorskih ugovora klubova, igrača i dresova.

Skautingu je posvećeno mnogo detalja, pa sada skauti neće tako lako moći da dolaze do informacijama o igračima iz udaljenih zemalja, već će za taj proces biti potrebno određeno vreme. 

Jedna od najvećih novina u igri, a o kojoj se pričalo od njene najave, jeste da je uvedena opcija da se igrači (ali samo oni koje je kreirala igrica) mogu da se deklarišu kao homoseksualci.

Sigurno je da će i FM 18 doneti istu količinu uzbuđenja strastvenim igračima širom sveta.

Podsetimo, serija igara o fudbalskim menadžerima je počela 1992. godine. Igrica se zvala "Championship Manager" do 2004. kada je došlo do prekida saradnje između kompanija Sega i Eidos Interactive i kada je Sega preimenovala serijal u trenutni naziv.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije