Naslovna  |  Zabava  |  Multimedia  |  Ankete na Instagramu nisu anonimne kako korisnici misle
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Multimedia

18. 10. 2017.

Izvor: N1

Ankete na Instagramu nisu anonimne kako korisnici misle

Učestvujete li i vi u anketama koje se objavljuju na Instagramu?

Popularna platforma za razmenu fotografija Instagram dodala je opciju kreiranja anketa u okviru InstaStory (Polls sticker), omogućujući korisnicima da postave pitanje, pozovu svoje pratioce da glasuju za neku od ponuđenih opcija i vide rezultate u stvarnom vremenu. Međutim, puno ljudi je mislilo da su ankete anonimne i da njihov glas niko neće videti, ali to ipak nije tačno.

Osoba koja je objavila anketu u svakom trenutku može videti ko je kako glasao, a čak dobijaju i obaveštenja čim neko glasa na postavljeno pitanje.

Budući da je Instagram Fejsbukov "mlađi brat", ne čudi što se popularna društvena mreža odlučila na to da rezultati ankete ne budu anonimni. Instagram je prethodno najavio novu opciju u svom postu na blogu, u kojem se jasno navodi da će korisnici moći da vide ko je glasao za koju opciju.

Da biste videli rezultate ankete, otvorite listu onih koji su glasali. Tu ćete videti sve što je potrebno da dobijete najbolji odgovor na svoje pitanje. Ne samo da ćete videti koliko glasova je dobila svaka ponuđena opcija u anketi, već ćete moći videti ko je sve glasao i koje je opcije odabrao, piše u postu Instagrama.

I baš kao Story, vaša anketa i njeni rezultati nestaće nakon 24 sata, piše u nastavku. Nažalost, čini se da veliki broj korisnika nije video post, pa je ostao iznenađen, jer su na ankete odgovarali nepristojnim odgovorima, budući da su mislili da je sve anonimno, piše Zimo.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije