Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Multimedia

12. 04. 2011.

Autor: Nebojša Rašković

Rack za ljude od stila

Na prebogatom IT tržištu od pre par godina rack-ova za interne diskove skoro i da nema iz razloga što na tržištu postoje već vrhunski odrađena eksterna rešenja.

Međutim, daleko povoljnija kombinacija jeste upravo kpovina klasičnog HDD-a i odvojene kutije za njega. Prva prednost je što se dobija na visokom stepenu funkcionalnosti, a druga što u svakom momentu interni disk možete pretvoriti u eksterni i obrnuto. Upravo zbog toga mi vam danas predstavljamo jedan neobičan rack nalik torbici, koji može da primi bilo koji 2.5-inčni čvrsti disk SATA interfejsa.

Rešenje nosi oznaku CEB-25LBS i dolazi nam iz Chiefteca. Bazirano je na USB 2.0 kontroleru poslednje generacije, tako da u radu sa njim možete ostvariti solidne brzine transfera. Odlično će se uklopiti uz najrazličitiju garderobu, a verovatno će najbolje pristajati poslovnim korisnicima, mada sasvim lepo može d aide i uz neki komad moderne garderobe. U pakovanju se isporučuje sa Y kablom i par brošurica iz kojih detaljno možete da se informišete o svim mogućnostima koje nudi Chieftec CEB-25LBS, kao i o načinima kako da ga održavate. Za naše uslove, cena mu je zaista veoma, veoma pristupačna, pa ako vam se stari, dobri i provereni recpet za prenos podataka sviđa onda je CEB-25LBS pravi izbor za vaš 2.5-inčni disk.

Cena (sa PDV-om): 2.099,00 dinara
Kontakt: EWE

Nema komentara.

Ostavi komentar