Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Multimedia

06. 12. 2010.

Autor: Nebojša Rašković

Sweex torbe

Sweex je kompanija koja do skoro nije videla sebe u proizvodnji torbi i ranaca za notebook-ove, ali usred velike prodaje prenosivih računara promenila je svoj stav, na radost vlasnika mobilnjaka.

Ekipa radija Boom93 do nedavno takođe nije imala baš čestu priliku da se druži sa torba i rančevima bilo kakvog tipa, pa nam je bilo pravo zadovoljstvo da ugostimo dve Sweex-ove torbe. Prva nosi oznaku SA026 i namenjena je vlasnicima laptopova do veličine od 15.4 inča. Elegantno je dizajnirana ii ma nekoliko pregrada koje odvajaju mesta za notebook i prateću opremu. Može se nositi preko ramena, ali i ruci jer ima rukohvat na sebi. Mi smo je probali sa nekoliko vrsta računara i procenili smo da najbolje ležu modeli pomenute dijagonale i težine do 2.5 kilograma, jer onda ne opterećuju previše ruku i rame. Cena koju ima SA026 je veoma povoljna zbog koje smo potpuno sigurni da će se lepo prodavati.

Cena (sa PDV-om): 2.200,00 dinara

Kontakt: WinWin

Ovo je još jedna zanimljiva torba skockana na isti kalup kao i prethodno opisana. Nešto je drugačijeg oblika i malo je kvalitetnije izrade. Takođe je namenjena notebook-ovima dijagonale 15.4 inča i napravljena je od materijala koji ne propuštaju vodu. Pogodna je kako za nošenje preko ramena, tako i za ruku. Lako se održava i ima veliki broj pregrada, tako da možete poneti sve što je neophodno za vašeg ljubimca. Cena joj je nešta veća, ali i zaštita koju nudi je daleko bolja, pa kome treba dobra torba i često putuje, onda je naša preporuka da razmisli upravo o Notebook Bag SA046 Andes modelu.

Cena (sa PDV-om): 3.300,00 dinara

Kontakt: WinWin

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije