Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Multimedia

27. 11. 2010.

Autor: Nebojša Rašković

Provereni Chieftec

Chieftec CH-09B-B-OP je kućište namenjeno zahtevnijim korisnicima, odnosno svima koji žele da prave bolju konfiguraciju od prosečne.

Kao što se može videti sa fotografije, ne odudara previše od sličnih Chieftec-ovih rešenja, bar ne na prvi pogled, ali kada se malo bolje zaviri unutra primećuju se neka odstupanja od modela koje smo do sada imali na testu. Kao prvo prostor za diskove je mnogo komfornije i elegantnije rešen, dok je položaj pozicija za coolere idealan i obezbeđuje maksimalan protok vazduha. Prednji panel je standardno odrađen i prosto očekivan od ovog proizvođača, dok je zadnji opremljen sa prorezima za vodeno hlađenje. Napajanja nema, što je i logično obzirom da se radi o kućištu za ozbilnije potrošače. Što se tiče podržanih formata ploča, manje-više na Chieftec CH-09B-B-OP kućištu možete montirati sve vrste ploča - od microATX do EATX, s tim da imajte u vodu da kupovina par coolera više neće škoditi, naročito ako planirate da se bavite i overklokom. Samo montiranje komponenti je veoma jednostavno, a da slučajno ne pogrešite tu je i lepo odrađeno uputstvo, pa savetujemo dag a ispratite. Sva prateća oprema je tu - na raspolaganju vam je gomila šrafova i brdo plastičnih vezica za skupljanje kablova, što pozdravljamo, jer znamo koliko šuma kablova može loše da utiče na cirkulaciju vazduha.

Chieftec je ovim Midi Tower kućištem još jednom dokazao da sa lakoćom može da napravi odlično kućište za male pare i tako se kupcima nametne. Mi smo iskreno veoma zadovoljni radni karakteristikama, šta više da nemamo već kvalitetno kućište CH-09B-B-OP bi sigurno ostao u našem vlasništvu! Ovako nam ne preostaje ništa drugo no da vam ga toplo preporučimo i verujemo da ćete i vi bidi podjednako zadovoljni kao što smo i mi tokom druženja.

Cena (sa PDV-om): 6.699,00 dinara
Kontakt: EWE

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije