Naslovna  |  Zabava  |  Kultura  |  De Niro, Paćino, Kajtel, Peši, Kanavale i "novi" Skorseze
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

28. 02. 2019.

Izvor: Tanjug, Klix

De Niro, Paćino, Kajtel, Peši, Kanavale i "novi" Skorseze

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman) u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Priča "The Irishman"-a bazirana je na knjizi "I Heard You Paint Houses" autora Čarlsa Branta u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao fantastični Martin Skorseze. 


Ovo će biti najskuplji Skorsezeov film do sada s obzirom da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši. 

Naime, De Niro će za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu "The Curious Case of Benjamin Button". De Niro u filmu tumaci ulogu Širana, plaćenog ubicu koji radi za mafiju. On je najverovatnije povezan sa ubistvom Hofe kojeg glumi Paćino. 

Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Koza Nostra organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg glumi Harvi Kajtel. 

"The Irishman" je u potpunosti producirao Netflix, a film će premijerno biti prikazan na jesen ove godine.


Nema komentara.

Ostavi komentar