Naslovna  |  Zabava  |  Kultura  |  Posle Redforda, i Majkl Kejn ode u penzionere?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

14. 08. 2018.

Izvor: B92

Posle Redforda, i Majkl Kejn ode u penzionere?

"Nisu me još penzionisali, ali osećam da mi se bliži kraj. Ustajanje u 6.30 i učenje napamet dijaloga ustvari nije moja ideja raja..."

Slavni britanski glumac ser Majkl Kejn, u intervjuu za list Miror, otkrio je da je "svet počeo da mu se zatvara kako se približavao 70. godini života". Onda mu je sa ponudom da se pojavi u njegovom filmu "Betmen: Početak", došao reditelj Kristofer Nolan. Tim filmom, dodaje, ponovo je "započeo" svoju karijeru. 


Kejn je, kako kaže, svoje najbolje filmove snimio upravo u sedamdesetim godinama života, kao i da je zapravo tek u osmoj deceniji započeo novi deo života kao stariji glumac. 

"Kada dođeš do 70. ili 75. godine života misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada glumio", rekao je glumac. 

Na tome je ukazao je, zahvalan Kristoferu Nolanu koji ga je angažovao u filmovima "Batman: Početak", "Mračni vitez" i "Prestiž".

"Sviđa mi se taj čovek. Smatram ga svojim srećnom zvezom", istakao je legendarni Britanac, koji je glumio u više od 167 filmova. 

On, međutim, uprkos pomenutom "oživljavanju", kaže da bi uskoro mogao da ode u penziju. 

Kejn i dalje često hoda pomoću štapa, nakon što je u martu slomio članak. Prošle godine je izjavio da je okrenuo zdravijem načinu života, jer se boji oboljenja od karcinoma.

 

Zbog toga je prestao da pije, počeo je da pazi na ishranu, a podrška u svemu mu je pružila supruga Šakira (71). 

Predstojeći filmovi, u kojima ćemo imati prilike da gledamo legendarnog Majkla Kejna su "Kralj lopova" i "Četvoro dece i to".


Nema komentara.

Ostavi komentar