Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

06. 08. 2018. Beograd

Izvor: B92

Kakva je umetnost arhitekture u Srbiji?

Tradicionalna peta po redu Izložba "Umetnost arhitekture 2018" biće svečano otvorena 8. avgusta u 19 sati u Biblioteci grada Beograda - Galerija " Atrijum" i trajaće do 14. avgusta 2018.godine.

Izložba ima karakter autorskog predstavljanja članova Asocijacije srpskih arhitekata, a učešće na izložbi prihvatili su i autori koji nisu članovi ASA. Ukupno 40 autora na 55 izložbenih panoa prezentovaće svoja arhitektonska ostvarenja. 

Žiri u sastavu dr arh.Zoran Manević, prof.arh.Petar Arsić i arh. Miloš Stanković doneće odluku o nagradi "Milan Zloković" za najbole ostvarenje prikazano na Izložbi,koja će biti dodeljena na otvaranju, kao i dve povelje za kvalitetno arhitektonsko delo prikazano na Izložbi. 

U okviru Izložbe biće održana tribina u petak 10. avgusta od 19 satipod nazivom "Vrednovanje i zaštita dela savremene arhitekture"u Srbiji". 

Na Tribini će govoriti dr Zoran Manević, Drangan Antonijevič, Slobodan Maldini, Mario Jobst, Miloš Stanković. Tribina će biti održana u "rimskoj dvorani" u Bilioteci grada Beograda.

Nema komentara.

Ostavi komentar