Naslovna  |  Zabava  |  Kultura  |  Filmovi o Hariju Poteru na blu-reju u 3D formatu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

14. 10. 2010. Izvor:Beta

Filmovi o Hariju Poteru na blu-reju u 3D formatu

Dva filma iz serijala o Hariju Poteru, "Hari Poter i red feniksa" i "Hari Poter i polukrvni princ"...

Dva filma iz serijala o Hariju Poteru, "Hari Poter i red feniksa" i "Hari Poter i polukrvni princ", naći će se uskoro na blu-rej diskovima u 3D formatu, objavio je list Varajeti.

Studio Vorner angažovao je kompaniju Prajm fokus na konvertovanju filmova, a trenutno je u toku rad na šestom filmu iz serijala "Hari Poter i polukrvni princ". U planu je prebacivanje celog serijala u 3D format. Prajm fokus i Vorner kritikovani su zbog brze konverzije "Borbe titana" u trodimenzionalni format.

Vorner planira da oba dela filma "Hari Poter i relikvije smrti" prebaci u 3D format. U taj format biće prebačena poslednja četiri filma o Poteru, u režiji Dejvida Jejtsa. Jejts je režirao filmove "Hari Pored i red feniksa" i "Hari Poter i polukrvni princ" i radi na dva dela "Relikvija smrti". Prva dva filma iz serijala režirao je Kris Kolambas, treći Majk Njuel, a četvrti Alfonso Kuaron. Očekuje se da će ta trojica režisera učestvovati u konverziju filmova na kojima su radili. Šest filmova o dečaku-čarobnjaku u svetu je zaradilo blizu 5,4 milijardi dolara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije