Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

12. 10. 2010.

Koncert Lajka Feliksa kao poklon Beogradu

Violinista Lajko Feliks održaće u sredu uveče besplatan koncert u Kulturnom centru "Reks" u Beogradu...

Violinista Lajko Feliks održaće u sredu uveče besplatan koncert u Kulturnom centru "Reks" u Beogradu, u sklopu promocije projekta "Subotica - grad festivala".

"Prvu promotivnu fazu privodimo kraju pres konferencijom i koncertom u glavnom gradu. U 20 časova organizujemo koncert Lajka Feliksa koji Subotica poklanja Beogradjanima. Želimo da pokažemo šta je to što Suboticu obeležava u poslednjih dvadesetak godina", rekao je agenciji Beta menadžer projekta Dejan Vujinović.

Projekat subotičke Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo (FOKUS) "Subotica - grad festivala" predstavljen je nedavno na Sajmu turizma u Novom Sadu.

"Misija projekta je da postavi temelje kontiunirane i žive komunikacije grada i njegovih manifestacija sa širim okruženjem", rekao je Dejan Vujinović i dodao da je ideja autora projekta da se Subotica predstavi kao jedinstvena kulturna i turistička destinacija.

Projekat obuhvata pre svega muzičke festivale kao što su "Trenćtown festival", Etnofest, džez festivali "Jazzik" i "Jazzire", ali i Festival evropskog filma, Festival pozorišta za decu, novi pozorišni festival "Desire central station" u organizaciji pozorišta Deže Kostolanji, Interetno festival i drugi.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije