Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Stop korupciji

22. 09. 2015. Požarevac

Autor: 2 Izvor: Danas

Bivša direktorka PD RIO Kostolac puštena iz pritvora

Bivša direktorka PD RIO Kostolac Nataša Savić, nakon nedelju dana provedenih u pritvoru u Istražnom zatvoru u Požarevcu, puštena je da se brani sa slobode, rekao je njen branilac, advokat Zoran Rupar.

Protiv nje požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu Višem tužilaštvu u Požarevcu zbog sumnje da je svoje preduzeće dok je bila direktor zloupotrebom službenog položaja oštetila za preko 20 miliona dinara.

Njoj joj tom prilikom određen pritvor do 30 dana, koji započeo 10. septembra, iz zakonom predviđenih razloga.

"Moja klijentkinja je u pritvoru provela sedam dana i smatram da za to nije bilo potrebe. Ona je puštena da se brani sa slobode, jer su prestali razlozi za njeno dalje zadržavanje u pritvoru. U daljem postupku dokazaćemo da optužbe na njen račun nemaju osnove, jer je ona, po dokumentaciji sa kojom raspolažemo, radila u skladu sa zakonom, pozitivnim propisima i po Statutu preduzeća, tako da nema osnova da se protiv nje vodi krivični postupak" rekao je branilac Zoran Rupar, apostofirajući da su je mediji osudili pre presude.

pon

05.10.

2015.

Pravda [neregistrovani] u 16:56

Pravda

Nemojte donositi zakljucke bez dokaza, sacekajmo okoncanje procesa, pa cemo videti da li je zena pocinila krivicno delo ili ne

Odgovori
pon

05.10.

2015.

Anonimka :D [neregistrovani] u 11:48

Pravi ljudi na pravim mestima? Kako da ne...

Bas se pitam zbog cega se desavaju ovakve stvari.....

Odgovori
ned

04.10.

2015.

karanfil [neregistrovani] u 19:16

Re:

Tresla se gora, rodio se mis.

Odgovori
uto

22.09.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 22:49

elektrane

zalivala cvece i zaglavila zatvor,sta bi se pronaslo po elektranam i kopovima kada bi neko hteo da pocne da istrazuje,nestalo bi nanogica za jedan dan

Odgovori

Ostavi komentar