Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Stop korupciji

23. 02. 2015.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Javna debata "Stop korupciji u zdravstvu"

U sredu, 25. februara Radio Boom93 organizuje javnu debatu na temu “Stop korupciji u zdravstvu“, sa početkom u 18 časova na prvom spratu Radio Caffe-a.

Učesnici debate su direktor psihijatrijske bolnice "Laza Lazarević" i bivši ministar zdravlja u Vladi Srbije, Slavica Đukić Dejanović, izvršni direktork UG „Srbija u pokretu“, Ana Babović i direktor Opšte bolnice u Požarevcu Srećko Bosić.

Medijator debate je urednik informativnog programa Boom 93, Uroš Urošević.

Pored osnovne teme, na debati će se razgovarati o stanju u zdravstvu i mogućnostima za unapređenje trenutne situacije u ovoj oblasti.

Projekat "Jačanje slobode medija u Srbiji - istraživanje korupcije"  ima za cilj da ukaže na značaj vladavine prava, slobode govora i da kroz primere ukaže na pojavne oblike i probleme koje stvara korupcija u društvu odnosno našoj lokalnoj zajednici.

Protiv sistemske korupcije u Srbiji mora da se bori društvo, a borba mora da se „spusti“ na lokalni nivo, do samih građana, koji se moraju „uvući“ u tu borbu.

Radio Boom93 realizuje serijal radijskih emisija, javnih debata, istraživanja javnog mnjenja i ukazuje na oblike korupcije u našoj lokalnoj sredini. Ovaj projekat finansira Evropska unija kroz program "Jačanje slobode medija u Srbiji", kojim rukovodi delegacija EU u Srbiji. Program implementira EPTISA Servicios de Ingenieria.

Nema komentara.

Ostavi komentar