Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Stop korupciji

26. 01. 2015.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

U četvrtak javna debata „Stop korupciji“

U četvrtak, 29. januara, Radio Boom93 organizuje javnu debatu na temu “Korupcija u javnim nabavkama i finansiranje politickih stranaka”, sa početkom u 18 časova na prvom spratu Radio Caffe-a.

Učesnici debate su član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Zoran Stojiljković i Zlatko Minić, novinar, saradnik "Transparentnosti Srbija".

U debati će učestvovati i predstavnici lokalne samouprave.

Medijator debate je urednik informativnog programa Boom 93, Uroš Urošević.

Projekat "Jačanje slobode medija u Srbiji - istraživanje korupcije"  ima za cilj da ukaže na značaj vladavine prava, slobode govora i da kroz primere ukaže na pojavne oblike i probleme koje stvara korupcija u društvu odnosno našoj lokalnoj zajednici.

Protiv sistemske korupcije u Srbiji mora da se bori društvo, a borba mora da se „spusti“ na lokalni nivo, do samih građana, koji se moraju „uvući“ u tu borbu.

Radio Boom93 realizuje serijal radijskih emisija, javnih debata, istraživanja javnog mnjenja i ukazuje na oblike korupcije u našoj lokalnoj sredini. Ovaj projekat finansira Evropska unija kroz program "Jačanje slobode medija u Srbiji", kojim rukovodi delegacija EU u Srbiji. Program implementira EPTISA Servicios de Ingenieria.

Nema komentara.

Ostavi komentar