Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Naše pare

28. 11. 2016.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Budžetska rezerva: Gvardija, turnir u odbojci, otpremnina Miomiru Iliću...

Svi već znamo da su Goran Bregović i njegov projekat Bijelo dugme za nastup u Požarevcu plaćeni 4,8 miliona dinara sa PDV-om. Izveštaj o troškovima LJKI još nije objavljen, ali izveštaj o prenosu sredstava iz tekuće budžetske rezerve otkriva plaćanja iz budžeta za pojedine izvođače.

Tako je za nastup orkestra koji je predstavljen kao “Gvardija” povodom nastupa u okviru pratećeg programa Ljubičevskih konjičkih igara plaćen iz rezerve 435.000 dinara Centru za kulturu na ime dodatnih sredstava.

Centru za kulturu odobrena su i dodatna sredstva za isplatu honorara  Tamburaškog orkestra u iznosu od 238.700 dinara.   

U nekoliko navrata isplaćivana su dodatna sredstva za organizaciju Ljubičevskih konjičkih igara, a za sređivanje trofejne sale i popravku manježa u Ergeli Ljubičevo, Direkciji za izgradnju isplaćeno je 4.548.944 dinara.

Između ostalog, iz tekuće budžetske rezerve novac je dobio i Odbojkaški klub “Mladi radnik”, 997.780 dinara za organizovanje finalnog turnira kupa Srbije u odbojci. Novac od 216.000 dinara odobren je za isplatu otpremnine za odlazak u penziju tadašnjem gradonačelniku Miomiru Iliću.

Sve isplate zaključno sa septembrom možete pogledati OVDE, od 76-84.strane.

 

Tekst je deo projekta „Gde idu naše pare“ koji je finansijski podržao Grad Požarevac u okviru sufinansiranje projekata medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2016. godini.

 

 

 

 

uto

29.11.

2016.

anonymous [neregistrovani] u 04:11

Bruka

Vi iz Boom-a 93 sve vidite i sve znate, samo ne vidite da u našem gradu postoji,egzistira i meditira najplaćeniji VOLONTER u Srbiji - zamenik predsednika Skupštine grada Požarevca. Volonter, a prima platu od 80.000 dinara + odbornički dodatak 23.000 dinara.Pišite malo o tome.

Odgovori

Ostavi komentar