Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Naše pare

05. 10. 2016.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Grad kupio imovinu „Putogradnje“

Grad Požarevac kupio je pokretnu i nepokretnu imovinu stečajnog dužnika „Putogradnje“. U postupku neposredne pogodbe 29.juna, Grad je kao jedini ponuđač ponudio 2 miliona dinara, što je prihvatio stečanji upravnik. Grad je već isplatio kupoprodajnu cenu, a ugovor je zaključen 1.avgusta.

Skupština Požarevca na sednici u četvrtak bi trebalo donese rešenje o davanju saglasnosti na ovaj ugovor koji je zaključen pre dva meseca.   

Grad je kupio šest objekata ukupne površine 1006 m2, a najveći je upravna zgrada površine 422 kvadrata koji se nalaze u ulici Moše Pijade bb kod stadiona Železničara.

U obrazloženju rešenja, navedeno je da se opravdanost kupovina imovine Putogradnje ogleda u strateškim planovima Grada Požarevca u delu koji se odnosi na pokretanje ekonomskog razvoja, kao i na pogodnost lokacije.

Ugovor o kupoprodaji potpisali su stečajni upravnik „Putogradnje“, Aca Mitić i gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović.

Tekst je deo projekta „Gde idu naše pare“ koji je finansijski podržao Grad Požarevac u okviru sufinansiranje projekata medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2016. godini.

čet

06.10.

2016.

anonymous [neregistrovani] u 18:51

Kupujemo staro gvoždje

Ovo je jevtiniji ali gluplji potez nego kupovina šećerane. Mada, obe kupovine su besmislene i predstavljaju čisto bacanje budžetskih para.
Rukovodstvo bez ideja - grad bez perspektive.

Odgovori

Ostavi komentar