Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Napad na nasilje

05. 07. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Podnet optužni predlog protiv okrivljenog za polne radnje nad maloletnicima

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu podnelo je optužni predlog protiv M.S. iz Požarevca. On je okrivljen za nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima.

Okrivljeni je dvojici maloletnika, koji su učenici srednje škole,  izdavao u zakup sobu na spratu svoje porodične kuće i sa njihovim ocem, odnosno bratom imao dogovor da se brine o njima. Iako je znao da su stari 14 godina, kao i da su mu povereni na staranje,  u više navrata je vršio nedozvoljene polne radnje nad njima.

Predloženo je produženje pritvora u kome se okrivljeni nalazi od 7. maja, kao i  da mu se izrekne jedinstvena kazna zatvora u trajanju od 3 godine i 10 meseci kao i zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnicima koji su oštećeni, u trajanju od 3 godine.

 

Tekst je nastao u okviru projekta „Jasno i glasno- Napad na nasilje“ radija Boom 93 koji je delom finansiran sredstvima budžeta Grada Požarevca u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja od javnog interesa.Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema komentara.

Ostavi komentar