Radio Boom93 :: Program http://www.boom93.com/program-radio/rss.html sr http://www.boom93.com/img/logo.png Radio Boom93 :: Program http://www.boom93.com/program-radio/rss.html Specijalne pogodnosti AIK Banke za građane Požarevca http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/52201/specijalne-pogodnosti-aik-banke-za-gradjane-pozarevca.html AIK Banka, domaća i jaka, jejedna od najuspešnijih banaka u Srbiji, kojoj veliki broj građana poveravasvoju štednju. O ponudi štednih proizvoda u „Nedelji štednje“ razgovarali smo sa direktorkom filijale AIK Banke u Požarevcu, Milicom Vasić. ]]>

Kakvu ponudu je AIK Banka spremila svojim štedišama povodom Nedelje štednje?

Niz godina AIK Banka je među vodećim bankama u Srbiji kada je reč o ponudi štednih proizvoda građanima. Kao i prethodnih godina, i ove godine smo našu paletu proizvoda obogatiliponudom – FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima, koja omogućava štedišama da oroče sredstva na 12, 25 i 36 meseci po atraktivnim nominalnim kamatnim stopama uz mogućnost da u svakom trenutku, ako im novac zatreba, mogu da razoroče sredstva i da za izdržani period štednje dobiju odgovarajuću kamatnu stopu.

To je jedan od četiri proizvoda koja AIK Banka sada ima u svojoj ponudi koja se tiče oročene štednje građana. Svojim štedišama smo ponudili najbolji miks štednih proizvoda koji u svakom smislu prati njihove potrebe u pogledu ročnosti uloga, uloženih iznosa, zahtevane kamatne stope, raspoloživosti, i preferiranih kanala distribucije na kojima je moguće vršiti isplate i uplate po osnovu štednje.

Na koji način AIK Banka podstiče štednju?

Nastojimo da sagledamo svezahteve i potrebe naših klijenata, kako bismo na taj načinunapredili ponudu savremenih štednih proizvoda i usluga, nudeći pritom i brojne inovacije okrenute digitalnom bankarstvu i savremenim kanalima distribucije. To je ono što AIK Banku već dugi niz godina čini jednom od najuspešnijih banaka u Srbiji, kojoj je veliki broj građana poverio svoju štednju.

Koji je osnovni kriterijum kojim se građani vode prilikom odabira banke kojoj će poveriti svoju štednju?

Građani od banke, pre svega, traže sigurnost, poverenje, uslugu i proizvod koji odgovara njihovim potrebama. Da bi se pridobilo poverenje građana, banka mora da bude finansijski stabilna i pouzdana, da ima visok nivo kapitala i odgovarajućispektar proizvoda i usluga. Klijent je uvek u centru našeg poslovanja, a razvijena usluga elektronskog i mobilnog bankarstva obezbeđuje našim klijentima 24/7 pristup Banci i odgovor na njihove potrebe.

]]>
Wed, 14 Nov 2018 10:26:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/52201/specijalne-pogodnosti-aik-banke-za-gradjane-pozarevca.html
Najveći izbor i najniže cene laminata u Srbiji http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51592/najveci-izbor-i-najnize-cene-laminata-u-srbiji.html Kao direktni uvoznici i distributeri podnih obloga, najvećeg proizvođača laminata u Evropi, Classen, u mogućnosti smo da kupcima obezbedimo velike pogodnosti u načinu plaćanja prilikom kupovine laminata I klase i laminata II klase. ]]>

Classen laminat možete kupiti na sledećim lokacijama u Srbiji:

 • Beograd, Borča, ZRENJANINSKI PUT kod Tehnomanije 103B,
 • Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 638a,
 • Zemun, Altina, Dobanovački Put 58C,
 • Požarevac Đure Đakovića BB,
 • Smederevo, Kneza Mihaila 92,
 • Obrenovac, Miloša Obrenovića 145,
 • Kragujevac, Kneza Mihaila 3.

Za sve informacija slobodno nas pozovite 011/331-8835. Više informacija možete pronaći i OVDE.

]]>
Fri, 19 Oct 2018 15:58:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51592/najveci-izbor-i-najnize-cene-laminata-u-srbiji.html
Najjeftiniji prevoz iz Požarevca do Beograda i Beča! http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51456/najjeftiniji-prevoz-iz-pozarevca-do-beograda-i-beca%21.html Arriva Litas u saradnji sa firmom Teroplan nastavlja da povećava broj linija za koje je moguće kupiti najjeftinije online karte! ]]> Verujemo da ste do sada već iskoristili mogućnost da po ceni od samo 99rsd putujete na nekoj od sledećih relacija:

Požarevac-Žabari-Svilajnac-Batočina-Kragujevac

Požarevac-Žabari-Svilajnac-Jagodina-Ćuprija-Paraćin-Aleksinac-Niš

Od sada po istoj ceni, od svega 99 rsd, možete da putujete liniji Novi Sad-Požarevac.

Međutim, ono što će naročito obradovati putnike i putoholičare su linije do prestonica Srbije i Austrije.

Cene karata za Beograd kreću od 299rsd! Polazak iz Požarevca je u 19 časova (svim danima osim nedeljom), a iz Beograda u 21 čas (svim danima).

Ko želi da poseti jednu od najlepših evropskih prestonica, popije kafu uz Mocart kugle, obiđe dvorac Šebrun ili uživa u ostalim atrakcijama Beča, potrebno je da izdvoji samo 1049 rsd za autobusku kartu u jednom smeru.

Iz Požarevca, preko Beograda, za Beč postoje svakodnevni poslaci u 19:30, a četvrtkom i nedeljom saobraća još jedan polazak u 14:00 časova. Vreme povratka je svakim danom u 21:00, a petkom i ponedeljkom postoji i polazak u 17:00 časova.

Uživajte u sigurnoj, konfornoj i najjeftinijoj vožnji!

 

]]>
Mon, 15 Oct 2018 13:41:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51456/najjeftiniji-prevoz-iz-pozarevca-do-beograda-i-beca%21.html
Manor kreće iz Požarevca http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51265/manor-krece-iz-pozarevca.html Kada se udruže mladost, entuzijazam, volja za uspehom i već zavidno iskustvo u tekstilnoj industriji, nastane novi brend koji brzo osvaja tržište. ]]>

Nije u pitanju robna marka koja dolazi iz dalekog sveta, nije ni samo “Made in Serbia”, već je domaće, lokalno, naše, iz Požarevca.

Ime “MANOR” sada već prepoznaje veliki broj muškaraca koji polažu na kvalitet, udobnost i komfor kada je donji veš u pitanju, ali i lakoća koju sa sobom nosi kupovina putem interneta.

Rezultati istraživanja agencije "Pioniri" i Smart Plus Research-a pokazuju da među korisnicima interneta u Srbiji više od 70% građana kupuje online robu i plaća usluge. Muškarci su u tome u većini u odnosu na žene koje i dalje preferiraju šetnju i obilaske radnji, više kao izgovor da provedu vreme sa prijateljicama.

Garderoba je ono za šta se, uz knjige i kozmetiku, online kupci najčešće odlučuju. Sada je ponuda bogatija za još jedan brend namenjen muškarcima, a koji donosi kvalitet domaće proizvodnje bez nužno visoke cene kakvu ima konkurencija.

Manor underwear je nova modna linija donjeg veša za muškarce.

Tvorci su se odlučili na pokretanje online shopa, do kog dolazite direktno ili preko najpopularnijih društvenih mreža, upravo da bi bili bliži kupcima, da bi olakšali izbor i naručivanje. I plaćanje takođe. Sve što naručite na www.manor.rs plaćate pouzećem, što je omiljeni način za veliku većinu naših sugrađana.

Naručivanje je vrlo jednostavno, isporuka iz Požarevca do svake tačke u Srbiji, a uskoro i šire, brza je i pouzdana, u kvalitet se uverite na prvi dodir, što vas sve zajedno navodi da se brzo vratite po još koji par ili komad sa potpisom “Manor”.

I ne zaboravite, svi Manor underwear proizvodi dolaze upakovani u ekskluzivnu ambalažu kako bi zadržali svoj kvalitet i sigurno dostavljeni do potrošača.

]]>
Sun, 7 Oct 2018 00:53:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51265/manor-krece-iz-pozarevca.html
"Blue Bunny" slavi prvi rodjendan http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51094/%22blue-bunny%22-slavi-prvi-rodjendan.html Dnevni boravak za decu “Blue Bunny” obeležava svoju prvu godinu postojanja. Ovom prilikom za Boom93 Milica Dmitrović, direktorka dnevnog boravka “Blue Bunny”, pružila je čitaocima portala informacije o dnevnom boravku i pozvala sve sugradjane na proslavu 1. rodjendana. ]]> Kada je dnevni boravak “Blue Bunny” počeo sa radom?

Krenuli smo sa radom 1. oktobra 2017. godine i od tada je kroz naš boravak prošlo desetine zadovoljnih mališana.

Kroz višegodišnje iskustvo rada sa decom, uvidele smo problem nedostatka kapaciteta za svudecu u Požarevcu. Iz ovog razloga smo odlučile da u oktobru prošle godine otvorimo prvi privatni boravak za decu u Požarevcu - Blue Bunny.

Zajedno sa otvaranjem“Blue Bunny”-a, rodila se i naša misija da svakom detetu u našem gradu pružimo adekvatan boravak i bezbrižno odrastanje. Naravno, tu misiju sledimo i danas.

Da li u vrtiću rade obučeni vaspitači?

Trenutno u “Blue Bunny”-u radimo nas tri – Nevena Rakic, Anita Krstic i ja (Milica Dmitrović).

Sve 3 smo diplomirani stručni vaspitači. Ja lično imam više od 8 godina iskustva, Nevena 2 godine u radu sa različitim uzrastima dece - i privatni i državni vrtići, dečijei graonice, kao i organizacija dečijih aktivnosti za razne manifestacije.

Mislim da mi je to prethodno iskustvo upravo i omogućilo da naučim da razumem decu, uvidim šta je to njima najvažnije i da to sprovedem kroz otvaranje“Blue Bunny”-a, mesta gde naši mališani svakodnevno uživaju.

Gde se nalazi dnevni boravak?

Nalazimo se u LoleRibara 42. Ograda nam je šarena, kuća crvena, a tu je i plavi zeka na našem logou, tako da smo lako uočljivi sa ulice.

Koje sve aktivnosti postoje u boravku?

Zaista nastojimo da našim mališanima omogućimo bogat sadržaj, kako bi smo im pružili što kreativniji i edukativniji boravak u našem vrtiću.

S tim u vezi, u Blue Bunny-u imamo organizovane časove engleskog, muzičkog, likovnog, kao i rad sa logopedom na nedeljnom nivou.

Takođe, imali smo prilike tokom ovog leta da vodimo našu decu i na 2 izleta.

Prvi je bio odlazak u Zoološkivrt u Beogradu, dok smo prošlog meseca bili u Dino parku u Svilajncu.

Da li boravak dobija subvencije od grada?

Za razliku od ostalih gradova, kao što je recimo slučaj u Beogradu, Požarevac i dalje nema predviđena sredstva za subvencionisanje privatnih vrtića.

Međutim, intenzivno radimo na rešavanju ovog problema i verujemo da će se već od sledeće godine situacija popraviti, odnosno da ćemo i mi kao privatni vrtić moći da računamo na subvenciju.

“Blue Bunny” obeležava svoj 1.rođendan?

Da, i ovom prilikom želimo da pozovemo sve roditelje sa decom na naš prvi rođendan u petak, 5.oktobra, sa početkom u 17h.

Očekuju vas brojna iznenađenja!

Više informcaija možete pročitati OVDE.

]]>
Mon, 1 Oct 2018 14:44:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/51094/%22blue-bunny%22-slavi-prvi-rodjendan.html
Novi privatni vrtić u Požarevcu http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50893/novi-privatni-vrtic-u-pozarevcu.html Privatni vrtić Disneyland 012 je osnovan kao ustanova za dnevni boravak dece uzrasta od 6 meseci do 5 godina. ]]>

1. septembra počeo je sa radom i nalazi se u ulici Bratstva jedinstva 20 u Požarevcu.

"Imajući u vidu činjenicu da su kapaciteti u gradskim vrtićima popunjeni postoji velika potreba za ukljucivanjem privatnog sektora u ovaj segment" kaže vlasnik vrtića Disneyland Nikola Golubović.

Trenutno je upisano dvadesetak dece, uzrasta od 6 meseci do 5 godina. Sa njima rade 2 vapitačice.

"Disneyland 012 je za sada registrovan kao dnevni boravak, a registracija u vrtić očekuje se za 6 meseci. Nadamo se i subvencijama grada zbog nedostatka broja mesta u gradskim vrtićima" kaže Golubović.

Vaspitači Disneylanda svakodnevno rade na unapređenju znanja dece iz svih oblasti, pružajući neograničene mogućnosti za socijalno – emotivni, fizički i kognitivni razvoj i za razvoj komunikacije i stvaralaštva kog dece.

Prostor u kome se odvijaju sve aktivnosti je maksimalno prilagođen deci.

Disneyland 012 deci nudi:

- 4 obroka dnevno;
- noćenje svakog poslednjeg petka u mesecu
- besplatno osiguranje deteta na godišnjem nivou
- izlete, ekskurzije i rekreativne nastave na nivou Srbije i Grčke
- svakodnevni edukativni program
-  fakultetski obrazovane vaspitače

Dodatne informacije, zainteresovani roditelji mogu dobiti u objektu ili na telefon: 069 1686300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


]]>
Sun, 23 Sep 2018 13:30:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50893/novi-privatni-vrtic-u-pozarevcu.html
Putuj lakše i jeftinije – Online autobuske karte od samo 99 dinara! http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50763/putuj-lakse-i-jeftinije-%E2%80%93-online-autobuske-karte-od-samo-99-dinara%21.html Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, pre dva meseca predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata. ]]> Ova novina putnicima donosi mogućnost da prve karte mogu kupiti za svega 99 dinara! Dinamičko tarifiranje cena karata označava da što pre putnik kupi kartu ona je jeftinija. Nakon prvih nekoliko karata po navedenoj ceni, sledeće karte su nešto skuplje, ali i dalje sa velikim popustima!

Kupovina karata po promotivnim dinamičkim cenama dostupna je na tri međumesne linije:

-          Požarevac <-> Niš

-          Požarevac <-> Kragujevac

-          Svilajnac <-> Beograd

 

Online karte se mogu kupiti od 24h pa čak i do dva meseca unapredpre željenog polaska, a dostupne su na www.arriva.rs.

Plaćanje je omogućeno putem uplatnice, e-bankinga, iPay elektronskog novca kao i direktnim uplatama putem kreditnih/debitnih kartica, a za iznose preko 3000 dinara kartu/karte je moguće platiti na tri mesečne rate karticama Banka Intesa.

Kao kompanija koja uvodi značajne novitete u poslovanju, Arriva ima za cilj da putnicima pruži mogućnost da svoje mesto osiguraju kupovinom karata online i to po neodoljivim cenama.

Pored dinamičkih cena na navedenim linijama, dostupna je i mogućnost kupovine povratne karte na relaciji Požarevac <-> Beograd.

Kada se putnik opredeli za povratno putovanje dobija na e-mail kartu za jedan pravac dok za povratak kartu dobija kontaktiranjem korisničkog servisa, slanjem e-maila na karte@teroplan.rs ili pozivom na broj 066 430 833, takođe minimalno 24h pre planiranog puta.

Naravno tu nije kraj prednostima online karte! Kao najnoviju povoljnost Arriva je za sve svoje polaske obezbedila da putnici sa online kartama ne plaćaju peronske karte sa AS Požarevac i AS Svilajnac. Ova povoljnost odnosi se na sve karte kupljene van promotivnih i akcijskih cena.

Prema rečima predstavnika kompanije Arriva, ove novine dovele su do sjajne reakcije i velikog odaziva od strane putnika. Imajući u vidu da je korisnicima najvažnija usluga, kao i kvalitet koji Arriva pruža, u narednom periodu iz kompanije najavljuju brojne aktivnosti usmerene na promociju kupovine online karata, kako bi što veći broj putnika mogao da uživa u benefitima komfornog putovanja po najpovoljnijim cenama.

 

]]>
Tue, 18 Sep 2018 11:30:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50763/putuj-lakse-i-jeftinije-%E2%80%93-online-autobuske-karte-od-samo-99-dinara%21.html
Kupovina preko interneta: Ko su kupci i šta se najčešće pazari? http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50675/kupovina-preko-interneta-ko-su-kupci-i-sta-se-najcesce-pazari.html Građani Srbije su mahom svakodnevno "zakačeni" na internet i gotovo 90% anketirane on-line populacije ima nalog na bar jednoj od najpopularnijih društvenih mreža, pokazuju rezultati više nezavisnih istraživanja. ]]>

Boravak na internetu ima različite ciljeve ali bi se oni mogli sumirati u nastojanje da se uštedi vreme I to na svim poljima, od informisanja o svim segmentima života pa do kupovine.

Istraživanje on-line populacije od 1.000 radno sposobnih građana Srbije (starosti između 18 i 64 godine), pokazalo je da je za 94 odsto njih Facebook apsolutno neprikosnoven, a na drugom mestu je Instagram sa 36,7% internet populacije.

Proveravanje naloga na društvenim mrežama je jedna od prvih jutarnjih aktivnosti za 75,3 odsto ispitanika, a oko 11% ljudi na Facebook -u provodi više od četiri sata dnevno. Za to vrme stiču nove “prijatelje”, saznaju šta postojeći rade, čitaju vesti iz zemlje i sveta, informišu se preti li nevreme, zabavljaju se, prate modne trendove i šopinguju “iz fotelje”, a u današnje vreme je ta fotelja na svakom mestu gde ima internet signala.

Rezultati istraživanja agencije "Pioniri" i Smart Plus Research-a pokazuju da u Srbiji 77 odsto građana kupuje on-line robu i plaća usluge. Muškarci su u tome u većini u odnosu na žene koje i dalje preferiraju šetnju i obilaske radnji, više kao izgovor da provedu vreme sa prijateljicama.

Garderoba je ono za šta se, uz knjige i kozmetiku, on line kupci najčešće odlučuju.

Sada je ponuda bogatija za još jedan brend namenjen muškarcima, a koji donosi kvalitet domaće proizvodnje bez nužno visoke cene kakvu ima konkurencija.

Manor underwear je nova modna linija donjeg veša za muškarce. Tvorci su se odlučili na pokretanje on line shopa, do kog dolazite direktno ili preko najpopularnijih društvenih mreža, upravo da bi bili bliži kupcima, da bi olakšali izbor i naručivanje i plaćanje takođe.

Sve što naručite na www.manor.rs plaćate pouzećem, što je omiljeni način za veliku većinu naših sugrađana. Naime, najveći broj građana Srbije preferira da plaća pouzećem.

Istraživanja pokazuju da dve trećine ispitanika izbegava kupovinu koja se plaća unapred i da je to jedan od najčešćih razloga za odustajanje od kupovine.

Naručivanje je vrlo jednostavno, isporuka brza, u kvalitet ćete se uveriti na prvi dodir, što će vas sve zajedno navesti da se brzo vratite po još koji par ili komad sa potpisom “Manor underwear”.

 

]]>
Fri, 14 Sep 2018 17:02:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50675/kupovina-preko-interneta-ko-su-kupci-i-sta-se-najcesce-pazari.html
400. Lista singlova Boom 93 http://www.boom93.com/program-radio/godisnje-liste/50673/400.-lista-singlova-boom-93.html 400. izdanje Liste singlova predstavlja presek najboljih inostranih singlova u prethodnih 8 godina na radiju Boom 93. Lista je sačinjena prema sopstvenom urednikovom osećanju za kvalitet i relevantnost numera na svetskim top listama. ]]> LISTA SINGLOVA BOOM 93

5.septembar 2018.
urednik i voditelj: Radoslav Momirović
reprize:  subota, 8. septembar od 12h
sreda, 12. septembar od 16h
subota, 15. septembar od 12h

 1. Ed Sheeran – Shape Of You (2017)
 2. Pharell Williams – Happy (2014)
 3. Daftpunk ft. Pharell – Get Lucky (2013)
 4. Gotye ft. Kimbra – Somebody That I Used To Know (2012)
 5. Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk (2015)
 6. Adele – Rolling In The Deep (2011)
 7. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – Despacito (2017)
 8. OneRepublic – Counting Stars (2013)
 9. Avicii ft. Aloe Blacc – Wake Me Up (2013)
 10. Lukas Graham – 7 Years (2016)
 11. Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie – Rockabye (2016)
 12. Lady Gaga – Bad Romance (2010)
 13. Calvin Harris ft. Dua Lipa – One Kiss (2018)
 14. Cee Lo Green – Fuck You (2010)
 15. Emelie Sande – Next To Me (2012)
 16. Maroon 5 ft. Christina Aguilera – Moves Like Jagger (2011)
 17. Sia – Chandelier (2014)
 18. Adele – Someone Like You (2011)
 19. Passanger – Let Her Go (2013)
 20. Rihanna ft. Calvin Harris – We Found Love (2011)
 21. Lilly Wood ft. The Prick & Robyn Schulz – Prayer In C (2014)
 22. Fun ft. Janelle Monae – We Are Young (2012)
 23. Katy Perry ft. Snoop Dogg – California Girls (2010)
 24. Bruno Mars – 24K Magic (2016)
 25. Clean Bandit ft. Jess Glanne – Rather Be (2014)
 26. Lorde – Royals (2013)
 27. Robin Thicke ft. T.I. & Pharell – Blurred Lines (2013)
 28. Camila Cabello – Havana (2017)
 29. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling (2016)
 30. Major Lazer ft. Dj Snake & MO – Lean On (2015)
 31. John Newman – Love Me Again (2013)
 32. David Guetta ft. Sam Martin – Dangerous (2014)
 33. Miley Cyrus – Wrecking Ball (2013)
 34. The Chainsmokers ft. Coldplay – Something Just Like This (2017)
 35. Adele – Hello (2015)
 36. The Weeknd – Can’t Feel My Face (2015)
 37. Imany – Don’t Be So Shy (Filatov & Karas Remix) (2016)
 38. Hurts – Wonderful Life (2010)
 39. Harry Styles – Sign Of The Times (2016)
 40. Shawn Mendes – Stiches (2016)
 41. Robbie Williams – Candy (2012)
 42. Kungs vs Cookin' On 3 Burners – This Girl (2016)
 43. Coldplay – Paradise (2011)
 44. Jax Jones ft. Raye – You Don’t Know Me (2017)
 45. Carly Rae Jepson – Call Me Maybe (2012)
 46. Taylor Swift – Shake It Off (2014)
 47. Alan Wlker – Faded (2016)
 48. Kiesza – Hideaway (2014)
 49. Jessie J ft. B.o.B. – Price Tag (2011)
 50. Tom Odell – Another Love (2014)


]]>
Fri, 14 Sep 2018 16:46:00 +0100 Godišnje Liste http://www.boom93.com/program-radio/godisnje-liste/50673/400.-lista-singlova-boom-93.html
Stop Shop Požarevac vas sprema za školu http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50185/stop-shop-pozarevac-vas-sprema-za-skolu.html STOP SHOP poziva sve školarce i predškolarce na druženje 1. i 2. septembra. Pripremili smo zabavne poligone za spretne, sjajne radionice za maštovite, predstavu i još puno iznenađenja i poklona. ]]>

Poruka za mame i tate – imamo sve što je vašim klincima potrebno za povratak u školske klupe! Naše radnje su spremne sa odličnim ponudama.

]]>
Mon, 27 Aug 2018 09:32:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/50185/stop-shop-pozarevac-vas-sprema-za-skolu.html
Poklon vaučeri za najbolje učenike http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49732/poklon-vauceri-za-najbolje-ucenike.html Modna kuća LUNA iz Požarevca, lider u tekstilnoj industriji Srbije i regiona sa više od 180 zaposlenih, već skoro tri decenije posvećena je negovanju pravih vrednosti i kao društveno-odgovorna kompanija brine, pre svega, o svojim zaposlenima obezbeđujući im uslove za rad na svetskom nivou. ]]>

U direkciji modne kuće LUNA, organizovan je svečani prijem dece zaposlenih u ovoj kompaniji iz čitave Srbije, koja su završila osmi razred osnovne škole i četvrtu godinu srednje škole, i uručeni su im poklon vaučeri.

„Imali smo čast da učenike koji su postigli odličan uspeh sa prosekom 5.00 ugostimo u našoj kompaniji i uručimo poklon vaučere za kupovinu školskog pribora u vrednosti od 8.000,00 dinara. U pitanju su mali maturanti Maja Zorić i Teodora Žunić, kao i veliki maturanti Jelena Perić, Ivana Pavlović i Marko Đorđević, dok će veliki maturant Milica Josić poklon vaučer dobiti naknadno. Učenici su imali priliku da obiđu direkciju firme, proizvodni pogon i saznaju kako nastaju LUNA modeli od ideje do realizacije. Devojčicama je najveću pažnju privukao kreativni centar i sam proces nastanka prvih skica modela, dok je dečaka koji je budući IT stručnjak najviše zainteresovao IT sektor. Cilj akcije je promovisanje vrednosti koje LUNA neguje, a to su: rad, talenat, kao i briga o zaposlenima“. – izjavila je Marija Tasić iz marketinga LUNE.

Direktorka i vlasnica LUNE Biljana Jovanović pozdravila je učenike i popričala sa njima o budućim planovima za dalje školovanje, ali i odgovarala na pitanja ovih mladih i uspešnih ljudi.

"Suština je da radite ono što volite, jer ćete onda biti jako uspešni. Ne plašite se da želite više, jer sve što su vam ambicije veće – uspeh Vam je sve bliži.“ – ohrabrila je učenike direktorka kompanije Biljana Jovanović podelivši sa njima svoje iskustvo i koje su bile njene želje kad je bila u njihovim godinama. "

Modna kuća LUNA ima razvijen poslovni sistem koji čine pre svega ljudi, a zatim i tehnološki opremljen proizvodni pogon površine 3000m2, kao i lanac sopstvenih radnji i franšiza. Mnogobrojne nagrade i priznanja govore o velikoj posvećenosti kupcima i razvoju brenda, ali i o odnosu kompanije prema  zaposlenima,  zasnovanom na dubokom poverenju i društveno odgovornom poslovanju.

]]>
Thu, 9 Aug 2018 16:22:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49732/poklon-vauceri-za-najbolje-ucenike.html
Arriva dariva putovanja u Crnu Goru, Beč i Linc http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49351/arriva-dariva-putovanja-u-crnu-goru-bec-i-linc.html Iskoristite svoju šansu za besplatnu kartu! ]]>

Kako bi se zahvalila svojim vernim korisnicima, kompanija Arriva pokrenula je kampanju „Arriva dariva“, čiji je cilj da vas povede do vaše savršene letnje destinacije. Iako statistike govoreda se na more najčešće kreće petkom, ova kampanjapokazaćeda je svaki dan pravi dan da se krene na more!

Svi koji kupe kartu za letnje putovanje do Crne Goreza polaske utorkom, sredom ili četvrtkom, dobiće još jednu kartu besplatnou toku trajanja kampanje,odnosno do kraja avgusta.Budva, Herceg Novi, Sveti Stefan samo su neke od destinacija za nezaboravno leto, preplanuo ten, prelepa druženja i najbolje letnje žurke.

Osim letnjih avantura, za svoje stalne korisnike, Arriva je pripremila i poseban loyalty program. Svi ljubitelji Austrije, imaće priliku da besplatno putuju do Beča i Linca, i to nikad lakše – sa sakupljenih pet karata na međugradskim linijama Arrive, kartu do Beča ili Linca dobiće na poklon!

Kampanja Arriva dARRIVA počinje u avgustu i trajaće do kraja godine, do kada možete da iskoristite priliku da dobijetebesplatne karteza željene destinacije.Neka vaše putovanje počne Arriva polaskom koje će vam pružiti komfor, udobnost, nova poznanstva i prelepe uspomene. 

Osimbesplatnih karata, Arriva uvodi i mogućnost online prodaje karata na svom web sajtu. Uz online rezervacije, moguća je kupovina karata već od 99 dinara za tri međumesne linije Požarevac –Niš, Požarevac – Kragujevac i Negotin – Svilajnac.

Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs ili putem e-mail-a na info@arriva.rs, kao i na broj telefona0800 101 021 koji je besplatan za pozive iz fiksne i mobilne telefonije.

]]>
Tue, 24 Jul 2018 09:26:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49351/arriva-dariva-putovanja-u-crnu-goru-bec-i-linc.html
Tražimo poslovnog sekretara http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49328/trazimo-poslovnog-sekretara.html Ako si kreativna, energična, komunikativna, ljubazna i ubedljiva osoba i uz to: sposobna, preduzimljiva i da poznaješ poslovni bonton,da imaš izražene organizacione veštine i pozitivan stav,da poseduješ odgovornost u radu i spremnost za pokretanje inicijative i da znaš da radiš na računaru (MS Office, email, Web). ]]> Zaduženja i odgovornosti: 

 • administrativni poslovi obrade i unošenja podataka
 • potpuna poslovna i administrativna podrška i saradnja sa knjigovodstvom
 • pismena i usmena komunikacija sa poslovnim partnerima,
 • pismena i usmena komunikacija sa saradnicima i zaposlenima 
 • priprema  i obrada interne dokumentacije, izveštaja i procedura

Uslovi za kanditate:

 • srednja ili viša stručna sprema
 • poznavanje engleskog jezika
 • radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima.

Svoju prijavu sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, stručna sprema, eventualno radno iskustvo, te kratak opis ličnih karakteristika i interesovanja i fotografiju možeš dostaviti na e-mail adresu: office@boom93.com

]]>
Mon, 23 Jul 2018 18:02:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49328/trazimo-poslovnog-sekretara.html
Putuj lakše i jeftinije – Online autobuska karte od samo 99 dinara! http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49117/putuj-lakse-i-jeftinije-%E2%80%93-online-autobuska-karte-od-samo-99-dinara%21.html Arriva uvodi dinamički cenovnik za online karte- budi brz i zgrabi najjeftiniju kartu. ]]> Kompanija Arriva, deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, predstavila je značajnu novinu u sferi online kupovine karata koja putnicima donosi mogućnost da prve tri karte kupe za svega 99 dinara! Dinamičko tarifiranje cena karata označava, da što pre putnik kupi kartu ona je jeftinija. Nakon prve tri karte po navedenoj ceni, sledeće su nešto skuplje, ali i dalje sa velikim popustima! 

Kupovina karata po dinamičkim cenamadostupna je za tri međumesne linije:

 • Požarevac-Niš;
 • Požarevac-Kragujevac;
 • Svilajnac-Beograd.

Online karte se mogu kupiti čak dva meseca unapred, a dostupne su na www.arriva.rs, 24h pre polaska. Plaćanje je omogućeno putem uplatnice, e-bankinga, Ipay elektronskog novca, kao i direktnim uplatama putem platnih kartica.

Kao kompanija koja uvodi značajne novitete u poslovanju, Arriva ima za cilj da putnicima pruži mogućnost da svoje mesto osiguraju kupovinom karata onlinei to po neodoljivim cenama.

Pored dinamičkih cena na navedenim linijama, novina prilikom online kupovine karata je i mogućnost izbora povratne karte na relacijiPožarevac-Beograd. Kada se putnik opredeli za povratno putovanje, dovoljno je da unese kod povratne karte koja stiže na e-mail adresu ili se obrati korisničkom centru (slanjeme-mail-a na karte@teroplan.rs ili pozivom na broj 066 430 833) kako bi dobio kartu za povratak.

Online karte dostupne su i za sezonske linije za Crnu Goru. Svi korisnici Intesinih kreditnih kartica, mogu iznos karte/karata, ukoliko koštaju više od 3000 dinara, platiti na tri mesečne rate.

Imajući u vidu da je korisnicima najvažnija usluga, kao i kvalitet koji Arriva pruža, u narednom periodu iz kompanije najavljuju brojne aktivnosti usmerene na promociju kupovineonline karata, kako bi što veći broj putnika mogao da uživa u benefitima komfornog putovanja po najpovoljnijim cenama.

]]>
Mon, 16 Jul 2018 11:50:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/49117/putuj-lakse-i-jeftinije-%E2%80%93-online-autobuska-karte-od-samo-99-dinara%21.html
Lista Singlova Boom 93 http://www.boom93.com/program-radio/emisije/6463/lista-singlova-boom-93.html Nedeljni pregled inostarne muzičke scene. Lista je sačinjena prema sopstvenom urednikovom osećanju za kvalitet i relevantnost numera na svetskim top listama. ]]>  

LISTA SINGLOVA BOOM 93

7. novembar 2018.
urednik i voditelj: Radoslav Momirović
premijera: sredom od 16h
repriza: subotom od 12h

1.

03.

Kanye West ft. Lil Pump – I Love It

5

2.

new

Lady Gaga ft. Bradley Cooper – Shallow

1

3.

02.

Calvin Harris ft. Sam Smith – Promises

9

4.

04.

Olly Murs ft. Snoop Dogg – Moves

5

5.

06.

Marshmello ft. Bastille – Happier

7

6.

01.

Drake – In My Feelings

7

7.

09.

Silkcity ft. Dua Lipa – Electricity

7

8.

08.

Rita Ora – Let You Love Me

6

9.

07.

Loud Luxury ft. Brando – Body

9

10.

05.

George Ezra – Shotgun

14

11.

new

Ellie Goulding ft. Diplo – Close To Me

1

12.

13.

Imagine Dragons – Natural

5

13.

10.

Benny Blanco ft. Halsey & Khalid – Eastside

7

14.

12.

Jess Glynne – All I Am

9

15.

21.

Sigala ft. Ella Eyre & Meghan Trainor – Just Got Paid

5

16.

17.

Dynoro ft. Gigi D’Agostino – In My Mind

4

17.

16.

Ofenbach ft. Benjamin Ingrosso – Paradise

6

18.

new

Jess Glynne – Thursday

1

19.

15.

Dj Khaled ft. Justin Bieber & Quavo – No Brainer

9

20.

20.

LSD – Tunderclouds

7

21.

18.

Nile Rodgers ft. Chic & Craig David – Sober

3

22.

19.

Alle Farben ft. Younotus & Kelvin Jones – Only Thing We Know

6

23.

new

MK ft. Jonas Blue & Becky Hill – Back & Forth

1

24.

11.

Dennis Lloyd – Nevermind

15

25.

14.

David Guetta ft. Anne-Marie – Don't Leave Me Alone

11

26.

new

Little Mix ft. Nicki Minaj – Woman Like Me

1

27.

27.

Jonas Blue ft. Liam Payne – Polaroid

3

28.

25.

Lenny Kravitz – Low

12

29.

30.

Dean Lewis – Be Alright

4

30.

28.

The Knocks – Shades

7

31.

new

Panic At The Disco – High Hopes

1

32.

26.

Caleidescope ft. Ed Y.L.C. – Bottom Of The Ocean

6

33.

29.

Hozier – Nina Cried Power

6

34.

33.

Robin Schulz ft. Piso 21 – Oh Child

10

35.

31.

Elle King – Shame

10

36.

new

Zara Larsson – Ruine My Life

1

37.

24.

Tha Chainsmokers ft. Emily Warren – Side Effect

12

38.

32.

Alan Walker ft. Au/Ra & Tomine Harket – Dark Side

11

39.

22.

James Arthur – You Deserve Better

17

40.

23.

Maroon 5 ft. Cardi B – Girls Like You

18

 

]]>
Wed, 27 Jun 2018 21:00:00 +0100 Emisije http://www.boom93.com/program-radio/emisije/6463/lista-singlova-boom-93.html
STOP SHOP sportsko leto http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/48627/stop-shop-sportsko-leto.html Dragi Požarevljani, pozivamo vas da nam se pridružite od 28. juna do 01. jula u STOP SHOP ritejl parku da zajedno proslavimo ovo sportsko leto! ]]>

Osim što ćete moći da isprobate penjanje na veštačkoj steni uz pomoć profesionalaca koje će vam otkriti čari penjanja, takođe vas očekuje i Prljavi Inspektor Blaža koji će 29. juna promovisati svoju novu pesmu kojom pruža podršku našoj fudbalskoj reprezentaciji! Ovo leto je definitivno u duhu sporta, zbog čega su neki od vaših omiljenih brendova pripremili sjajne popuste i akcije na letnje kolekcije.

Letnji program:

28. jun - 01. jul - penjanje na veštačkoj steni, 14h-20h

29. jun - Prljavi Inspektor Blaža, promocija nove pesme, 17h-18h

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram! Kao i uvek, pokloni su spremni!

]]>
Mon, 25 Jun 2018 15:21:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/48627/stop-shop-sportsko-leto.html
Nudimo ti posao http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/47826/nudimo-ti-posao.html Tražimo kreativne, hrabre, energične, pričljive i ubedljive osobe sa interesovanjem za društvene mreže, digitalne medije, aktuelna dešavanja, voditeljstvo, novinarstvo i radio, pa ako se bilo koji od ponuđenih odgovora odnosi na tebe, trebaš nam! Javi se! ]]>

Nudimo ti priliku za posao, usavršavanje i karijeru u oblasti medija. Nadamo se da znaš engleski jezik, te da znaš da radiš na računaru, da poznaješ i koristiš društvene mreže, da si vedra, pričljiva i dinamična osoba, te da ti čitanje teksta ili najavljivanje sadržaja ne predstavlja neki problem.

Svoju prijavu sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, stručna sprema, eventualno radno iskustvo u medijima - nije neophodno, te kratak opis ličnih karakteristika i interesovanja i fotografiju možete dostaviti na e-mail adresu: office@boom93.com

Konkurs je otvoren do 11. juna 2018.

]]>
Thu, 24 May 2018 21:33:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/47826/nudimo-ti-posao.html
Obiđite Đerdapsku klisuru na dva točka http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/47670/obidjite-djerdapsku-klisuru-na-dva-tocka.html Kompanija Arriva Litas, deo Deutsche Bahn-a, globalnog lidera u oblasti usluga transporta i logistike, i Arriva Grupe koja posluje u 14 zemalja, i ove godine biciklistima i ljubiteljima aktivnog odmora omogućava jednostavan pristup čudesnim biciklističkim stazama na području Đerdapske klisure zahvaljujući autobusu sa nosačem bicikla koji svakodnevno saobraća na liniji Beograd – Kladovo - Beograd. ]]>

Reč je o inovativnom konceptu koji je kompanija Arriva u partnerstvu sa nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Dunavskim centrom za kompetenciju primenila na našem tržištu koji povećava slobodu mobilnosti, postavlja više destinacija u domet biciklista i promoviše biciklizam kao alternativu kratkim vožnjama automobilima kako bi se smanjile emisije štetnog gasa.

Kao kompanija koja je dugoročno posvećena unapređivanju kvaliteta prevoza putnika u Srbiji kroz različite modele investiranja, Arriva je sa partnerima obezbedila ovu specijalnu autobusku liniju sa nosačem koji može da ponese 5 bicikala dok je usluga korišćenja nosača uz kupovinu karte besplatna.

Arriva autobus sa nosačem bicikala saobraćaće na liniji Beograd-Kladovo-Beograd svakog dana po sledećem redu vožnje:

od Beograda ka Kladovu: Beograd, 06:00 - Požarevac, 7:15 -  Veliko Gradište, 8:10 - Golubac, 8:35 - Donji Milanovac, 9:45 - Kladovo, 11:00.

od Kladova do Beograda: Kladovo, 16:15 - Donji Milanovac, 17:30 - Golubac, 18:35 - Veliko Gradište, 19:00 - Požarevac, 19:50 - Beograd, 21:10.

Cena povratne karte za Arriva polaske na relaciji Beograd-Kladovo iznosi 2.300 dinara, dok je cena karte u jednom pravcu 1.550 dinara.

Područje Đerdapske klisure je izuzetna biciklistička destinacija koja se sastoji od šest manjih ruta prilagođenih različitim grupama – od najlakše za porodične vožnje, do najtežih za ljubitelje ekstremnog sporta. Đerdapska biciklistička ruta povezuje Kladovo i Drobetu Turnu Severin, a čak petnaest prirodnih i kulturno-istorijskih atrakcija mapirano je na ovoj ruti - sedam u Srbiji, sedam u Rumuniji i jedna zajednička – hidroelektrana Đerdap. Osim same biciklističke rute, biciklisti mogu da posete Golubačku tvrđavu, kao i arheološko nalazište Lepenski Vir, a navigacija kroz ovu neverovatnu biciklističku avanturu značajno je olakšano zahvaljujući besplatnoj  Iron Gate Cycling aplikaciji koja je dostupna za Android i iOS telefone.

O kompaniji Arriva

Arriva posluje u okviru Deutsche Bahn grupe, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike i jedan je od najvećih prevoznika u Evropi, koji godišnje ostvaruje 2,2 milijarde putovanja. Posluje u 14 zemalja sa 19,500 autobusa, 1,123 vozova i 21 trajekta i zapošljava oko 60,000 ljudi. Arriva je u Srbiji je prisutna od  2013. godine, ima 880 zaposlenih  i 320 autobusa, a godišnje beleži 19,3 miliona pređenih kilometara. Pruža usluge javnog prevoza u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Braničevskom regionu, uz obavljanje međunarodnog, međumesnog, prigradskog, gradskog i vanlinijskog prevoza.

U okviru kompanije posluje i istoimena turistička agencija i to sa predstavništvima u Beogradu i Požarevcu. Vise informacija o kompaniji dostupno je na https://arriva.rs/.

]]>
Sat, 19 May 2018 10:44:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/47670/obidjite-djerdapsku-klisuru-na-dva-tocka.html
Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/47619/modna-kuca-luna-nagradjuje-najbolje-maturantkinje.html Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća ,,LUNA”, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, organizuje osmu po redu, akciju pod nazivom ,,NAJBOLJE NAJBOLJIMA 2018“ u kojoj nagrađuje najbolje maturantkinje Srbije. ]]>

Nakon rekordnog broja pristiglih prijava iz 8 gradova Srbije – Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Užica, Šapca i Pančeva, LUNIN žiri odabrao je 8 polufinalistkinja na osnovu izuzetnih rezultata koje su pokazale tokom svog školovanja, kako u nastavnim tako i vannastavnim aktivnostima.

Od 8 polufinalistkinja online glasanjem biće odabrana pobednica koju očekuje maturska haljina, dok će preostalih 7 devojaka biti nagrađeno vaučerima za kupovinu sa popustom.

Pozivamo Vas da glasate za svoju favoritkinju na stranici http://www.mipitamovas.com do 17. maja u 23:59h!

 Finalni rezultati biće objavljeni 18. maja i nakon toga organizovana dodela glavne nagrade u LUNA radnji u gradu pobednice.

 Glasajte i podržite najbolju!

 Za dodatne informacije obratite se na telefon 011/ 24108637 svakog radnog dana od 8:30 – 15:00 časova.

]]>
Thu, 17 May 2018 13:53:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/47619/modna-kuca-luna-nagradjuje-najbolje-maturantkinje.html
Na klik do željene destinacije http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/46784/na-klik-do-zeljene-destinacije.html Kompanija Arriva Litas kao deo Deutsche Bahn-a, vodećeg svetskog provajdera usluga transporta i logistike, i Arriva Grupe koja posluje u 14 zemalja i zapošljava 60.000 ljudi, podstiče održivu mobilnost i uvodi značajne novine u modernizaciji poslovanja. ]]> Nakon postavljanja prvih autobusa sa nosačima za bicikl i otvaranje nove info – linije, novost koja nam sada dolazi od renomiranog prevoznika je pretraživač redova vožnje sa mogućnošću kupovine online karata. Ova usluga je realizovana u saradnji sa firmom Teroplan D.O.O. i dostupna je na sajtu www.arriva.rs.

Pretraživač redova vožnje sadrži ažurne informacije o svim polascima, cenama karata i popustima koji se primenjuju za konkretnu liniju. Na ovaj način putnicima je omogućeno da 24h dnevno, veoma lako, dođu do željene i tačne informacije o svom polasku.

Nakon što se opredele za konkretno putovanje, putnici mogu svoje mesto da osiguraju kupovinom karte online putem. Online karte ne pritiskaju dodatno vaš budžet , a osim uštede vremena, višestruko olakšavaju samo putovanje. Benefiti online karata su u tome i što je moguće tačno izabrati polaznu i krajnju stanicu odnosno stajalište (npr. Beograd BAS – Požarevac A.S. ili Beograd – Autokomanda – Požarevac A.S.).  U slučaju promene planova, karta se može online putem, 2h pre polaska, otkazati, promeniti za drugi datum ili pak ustupiti drugom putniku (promeniti ime putnika).

Online karta se može platiti putem uplatnice, e-bankinga, Ipay –  elektronskog novca ili direktnim plaćanjem putem kreditne ili debitne kartice. Svi korisnici Intesinih kreditnih kartica, mogu iznos karte/karata, ukoliko koštaju više od 3000 dinara, platiti na tri mesečne rate. Po registraciji uplate, karta se dostavlja putniku na mejl i može se odštampati ili pokazati na adekvatnom mobilnom uređaju (telefonu, tabletu...).

Prevoznik dobija tri obaveštenja o prodatim kartama (neposredno nakon prodaje karte, 24h pre polaska i 1h pre polaska), a validnost same karte moguće je proveriti i pomoću posebne mobilne aplikacije koja sadrži listu putnika za konkretni polazak, kao i čitač QR kodova sa karte. Na ovaj način putnik je siguran da će imati svoje mesto u autobusu.

U kompaniji Arriva ističu da je motiv za unapređenje ovog važnog segmenta poslovanja upravo taj da se korisnicima kupovina karata što više olakša – personalizovana prodaja gde korisnici sami biraju svoju destinaciju, vreme polaska, mogućnost kupovine iz bilo kog mesta u Srbiji, smanjeno vreme čekanja u redovima, servis koji je dostupan 24/7 i kupovina karata od kuće sa bilo kog uređaja, bilo da je kompjuter, telefon ili tablet.

]]>
Thu, 19 Apr 2018 13:58:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/46784/na-klik-do-zeljene-destinacije.html