Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

19. 04. 2018.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

TECTUM: Hajde da pričamo o bebama

Poliklinika "TECTUM" med Labor u Požarevcu pod jednim krovom objedinjuje kompletnu medicinsku uslugu pacijentima, a važnu oblast delovanja predstavlja priprema za lečenje steriliteta. U skladu sa ovim, u nedelju 22. aprila od 11 sati u prostorijama Polikinike biće organizovano savetovanje sa parovima koji žele da saznaju više o ovom problemu.

Već nekoliko godina TECTUM radi na ovom polju. Sa namerom da parovima olakšamo izbor i da im pružimo mogućnost da se upoznaju sa mnogobrojnim metodama i načinima lečenja steriliteta, održaćemo još jedno savetovanje gde će imati mogućnost da sa stručnim timom ponaosob porazgovaraju i predstave svoj problem. Savetovanje je potpuno besplatno, neobavezujuće i služi samo za lično informisanje. Mislim da su ovakva besplatna savetovanja u Požarevcu jedinstveni primer u Srbiji”, kaže jedan od suvlasnika TECTUM-a Radovan Stanković.

Sa parovima će razgovarati prof dr Leonhard Loimer sa Kinderwunsch Klinike u Beču, lekar  koji u praksi ima preko 12.000 parova kojima je pomogao da se ostvare kao roditelji. U timu će biti i dr Jelena Stojanović (Poliklinika Tectum) i psiholog mr Jadranka Matejić Živanović (Kinderwunsch Klinika - Beč).

Savetovanje će biti organizovano u nedelju 22. aprila od 11 sati, u prostorijama Polikinike "Tectum" u Požarevcu (Knićaninova 19-21). Zainteresovani parovi se mogu prijaviti na tel. 012 531 041 i 065 3531 041.

Nema komentara.

Ostavi komentar