Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

08. 03. 2018.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Poliklinika Tectum: vredan poklon u cilju očuvanja zdravlja

Povodom Dana žena i marta-meseca borbe protiv karcinoma, Poliklinika Tectum iz Požarevca za dame obezbedjuje promotivne cene preventivnih pregleda i estetskih intervencija.

Redovan ginekološki pregled nije bolan, niti dugo traje i trebalo bi ga uraditi najmanje jednom, po mogućstvu dva puta godišnje. Ovom pprilikom lekari iz Poliklinike TECTUM apeluju na žene da iskoriste period povoljnijih cena i na ovaj način pokažu brigu za svoje zdravlje.

Redovan ginekološki pregled podrazumeva ginekološki pregled, ultrazvučni pregled, kolposkopiju i PAPA test. Kolposkopski pregled i uzimanje PAPA brisa su bezbolne procedure, traju samo nekoliko minuta i ne zahtevaju nikakvu posebnu pripremu. Idealno vreme za ovaj pregled je nekoliko dana po prestanku menstruacije.

"Preventivnim pregledima se mogu rano otkriti i uspešno lečiti karcinomi. Vreme dijagnostikovanja je od presudnog značaja za izlečenje", naglašava dr Jelena Stojanović, klinički lekar Poliklinike Tectum.

   

Povodom Dana žena, a i marta, meseca borbe protiv raka, Poliklinika Tectum je obezbedila popust od 50% za ginekološki pregled i ultrazvučni pregled dojki i aksilarne regije. U periodu od 05.03. do 10.03.2018 možete uraditi:

Ginekološki pregled sa ultrazvukom, kolposkopijom, Papa testom i vaginalnim brisom, po ceni od 3575 dinara
Ultrazvučni pregled dojki i aksilarne regije, po ceni od 1500 dinara
Ili kompletan ginekološki paket i ultrazvučni pregled dojki i aksilarne regije, po ceni od 4825 dinara

Preglede obavljaju Dr Draginja Ilić, specijalista ginekologije i akušerstva i Dr Predrag Spasić, specijalista radiologije.

U istom periodu Poliklinika TECTUM odobrava i popust za intervencije uvećanja usana i podmlađivanja lica hijaluron filerima.

Ako tražite način da podmladite kožu lica i vrata, uklonite bore, ali i vratite jedrinu i punoću usnama onda su hijaluronski fileri odličan izbor. Hijaluron je veoma popularna anti-aging procedura jer na prirodan i bezbedan način vraća mladalačku svežinu usnama, licu i vratu. Uz to, sama procedura traje veoma kratko.

Hijaluronski fileri omogućavaju korekciju oblika usana jer hijaluronska kiselina dodaje volumen i vezuje vodu, te je efekat izvanredan i prirodan. Usne su osvežene i popunjene, a efekat je odmah vidljiv.

  

"Posebno je važno da uslovi u kojima se izvode ovi zahvati budu bezbedni za pacijente", naglašava Dr Nenad Sretenović, plastični i istetski hirurg u Poliklinici Tectum. Zato je poliklinika pravo mesto na kome im se treba podvrgnuti.

Zakažite već danas na broj 012/531-041, ili lično u Poliklinici Tectum (Knićaninova 19-21, Požarevac)

Nema komentara.

Ostavi komentar