Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

22. 02. 2018.

Izvor: LUNA

Ambasadorka Australije rado viđen gost „LUNE“ i Požarevca

NJ.E. ambasadorka Australije Džulija Fini sa saradnicima bila je gošća osnovne škole "Dositej Obradović" u Požarevcu. NJ.E. ambasadorki Australije ovo nije prvi boravak u Požarevcu, jer je prijatelj požarevačke modne kuće LUNA i dosledan borac u afirmaciji ženskog preduzetništva.

NJ.E. ambasadorka Australije gospođa Džulija Fini sa saradnicima bila je svečana gošća osnovne škole “Dositej Obradović” u Požarevcu čiji su učenici, uz pomoć i podršku svojih nastavnika, priredili priredbu pod nazivom "The land down under". Kroz kreativan rad na stvaranju ovog muzičko-scenskog performansa učenici su imali priliku da upoznaju istoriju, kulturu i tradiciju nama samo geografski daleke Australije.

NJ.E. ambasadorki Australije ovo nije prvi boravak u Požarevcu, jer je prijatelj požarevačke modne kuće LUNA i dosledan borac u afirmaciji ženskog preduzetništva. Gospođa Fini je sa svojim saradnicima i ovom prilikom bila gošća Biljane Jovanović, direktorke LUNE,  i uživala u ponovnoj prilici da vođena LUNA kreativnim timom upozna put nastajanja nekih od najomiljenijih modela – od ideje do realizacije.

Nema komentara.

Ostavi komentar