Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

07. 02. 2018.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

KSC Požarevac - u očekivanju novih investicija

Zamena stare rasvete, koja je najviše doprinosila iznosu na računu za utrošenu električnu eneregiju Kulturno sportskog centra Požarevac, LED rasvetom pokazala se dobrom investicijom u startu. Troškovi za struju su gotovo prepolovljeni, kaže v. d. direktora Nenad Mitić.

„Reflektori u Hali su bili najveći potrošači struje u ovo doba i razlika na računima je sada očigledna.  Ako se uporede računi za decembar 2016. i 2017. godine vidi se da je iznos  smanjen za 109 hiljada dinara. Godinu dana ranije račun samo za Halu sportova je bio 279.000 dinara, a u decembru 2017. godine 170.000 dinara, što znači da će se ova investicija vrlo brzo isplatiti. Led rasveta je postavljena u velikoj i maloj sali i holu. Ima još dosta sijaličnih mesta gde treba zameniti postojeće sijalice LED rasvetom što će dalje uticati na smanjenje troškova za struju“, kaže Mitić.

Postavljanjj LED rasvete je jedan od poslova realizovanih tokom prošle godine. Urađen je i plato ispred Hale. Za ovu godinu preneto je još nekoliko poslova iz prošlogodišnjeg plana.

KSC je još prošle godine javnom nabavkom izabrao izvođača radova za hoblovanje i lakiranje parketa, ali tom poslu treba da prethode neki drugi radovi koji još nisu obezbeđeni.

„Tome treba da prethode radovi na zameni kopilit stakla i krečenju. Istovremeno ide i zamena sedišta, uređenje spoljašnje fasade, menjanje stolarije. Raspisana je treća javna nabavka, jer su prethodne dve poništene. Očekujemo da u narednim danima krene i ta investicija“, objašnjava Mitić.

sre

07.02.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 15:53

saksija

otkrili ste rupu na saksiji

Odgovori

Ostavi komentar