Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

19. 12. 2017.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada", bambi.rs

Bambiju nagrada za najbolju volontersku akciju

Među društveno odgovorinim kompanijama koje u razvoj lokalne zajednice ulažu novčana sredstva, malo je onih koje u to ulažu i vreme i veštine svojih zaposlenih. Kompanija Bambi je jedna od njih. Zato je nagrađena za “Najbolju volontersku akciju” u 2017. god

Kompaniji Bambi uručena je Nagrada za korporativno volontiranje za 2017. godinu u kategoriji “Najbolja volonterska akcija” za projekat “Bambi Karavan”.

Volonterska akcija „Bambi karavan“ organizovana je povodom 50 godina postojanja kompanije, a u okviru akcije donirano je 500 kg proizvoda za šest domova za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu i Kruševcu, u kojima boravi preko 200 mališana.

Ponosni smo na ovu nagradu, a svakako će nam ona biti podstrek da i u narednom periodu, kroz slične volonterske projekte širimo duh zajedništva i humanosti u lokalnim zajednicama širom naše zemlje,“ istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Nagrada, koju dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, podržava inicijative kompanija koji sprovode programe volontiranja zaposlenih. Nagrada za korporativno volontiranje je uspostavljena 2011. godine, u saradnji sa međunarodnim partnerima CSR Europe i BITC, u sklopu obeležavanja evropske godine volontiranja, a dodeljuje se s ciljem da se prepoznaju i promovišu kompanije koje, osim novčanih sredstava, ulažu vreme i veštine svojih zaposlenih u razvoj lokalne zajednice.

Nema komentara.

Ostavi komentar