Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

14. 12. 2017.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Budite budni uz knjigu u petak

U petak, 15. decembra u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se 17. regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 56 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer se samo u Noći knjige naslovi svih žanrova mogu kupiti po neverovatno niskim cenama, a to je prilika I da se čitaoci upoznaju  upoznati sa književnim novitetima i druže sa domaćim piscima.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Požarevačka biblioteka “Ilija M. Petrović” je u prethodnih nekoliko Noći knjiga organizovala upis korisnika po ceni 50% redovne članarine. Ovaj put to neče biti slučaj. Razlog je što su cene upisa za 2018. godinu već smanjene za 50% i važiće tokom cele godine, a ne samo u Noći knjige.

Budite budni uz knjigu u petak, 15. decembra od 17 sati do ponoći!

Nema komentara.

Ostavi komentar