Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

11. 10. 2017.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Ponovo radovi na nadvožnjaku na obilaznici

U toku su radovi na rekonstrukciji petlje Kostolac na obilaznici oko Požarevca. Ukoliko vremenske prilike budu išle na ruku izvođaču radova, posao bi trebalo da bude završen sredinom novembra.

Izvode se radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju nadvožnjaka na državnom putu I B reda broj 34, od petlje Kostolac do ukrštanja sa državnim putem II A reda broj 159, desna kolovozna traka, u smeru Požarevac-Veliko Gradište. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u levoj kolovoznoj traci. Radovi su obezbeđeni privremenom saobraćajnom signalizacijom i semaforskom regulacijom.

Radovi su na ovoj deonici izvođeni i tokom leta 2016. godine, kada je u okviru redovnog održavanja obnovljena leva kolovozna traka u smeru Požarevac – Veliko Gradište. Radovi su tada trajali oko dva meseca duže od plana zbog neočekivanih dodatnih poslova na sanaciji.

Sada “Putevi Srbije” procenjuju da će radovi trajati do 15. novembra i apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nema komentara.

Ostavi komentar