Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

27. 09. 2017. Požarevac

Izvor: Puls Grada

Savladajte engleski jezik uz najbolje predavače i programe

Jedan od najboljih načina za očuvanje mentalnog zdravlja je učenje stranih jezika. Poznavanje stranih jezika je takodje i jedna od neophodnih veština na polju tržišta rada. To su dovoljni razlozi da se ove jeseni posvetite nadogradnji postojećeg ili steknete osnovna znanja engleskog jezika, koji je najprisutniji kako u poslovnom svetu tako i u društvenoj komunikaciji.

U Centru za učenje stranih jezika LINK UP u toku je upis polaznika svih generacija, jer svako starosno doba ima svoje ciljeve za učenje stranog jezika.

“Kada su u pitanju mlađi polaznici oni su pre svega zaainteresovani za nastavak studija u inostranstvu ili za savladavanje veštine koja je prosto neophodnn na tržištu rada, a kada su stariji polaznici u pitanju oni više razmišljaju o učenju jezika u smislu zabave, zbog putovanja ili prosto u cilju očuvanja mentalnog zdravlja i protiv starenja moždanih aktivvnosti”, kaže Sunčana Tadić iz Centra za učenje stranih jezika Link up.

“Naša škola je specijalizovana za učenje stranih jezika. Nemamo kurseve drugih profila, kao što su kozmetičari, frizeri I sl, za to postoje neka druga mesta. Mi smo stručno specijalizovani za strane jezike. Naš nastavni kadar je sastavljen od diplomiranih profesora Filološkog fakulteta u Beogradu, a pored toga su stručno osposobljeni na različitim  seminarima za predavanje određenim starosnim grupama za koje su se opredelili .

Takođe bih napomenula da su naše prostorije na jednom zavidnom nivou što možete da vidite na našoj FB strani, a poslednja stvar koja svakako nije i najmanje važna jeste da imamo veliki broj zadovoljnih đaka koji ispunili sva svoja očekivanja i prosto postigli svoje ciljeve kada je u pitanju učenje stranih jezika. Na medjunarodnim ispitima naši polaznici imaju stopostotnu prohodnost”, kaže Tadić.

U Centru za učenje stranih jezika Link up trenutno su u ponudi kursevi za sve profile i sve uzraste engleskog jezika. Ono što je u planu od sledećeg semestra, odnosno od početka kalendarske godine jeste ponovno uvođenje nemačkog jezika.

U Link up-u oduvek postoje, a i u novoj školskoj godini će važiti grupni popusti, kao i različite vrste porodičnih popusta.

Upis polaznika traje do kraja septembra, a zaniteresovani treba da dodju u prostorije Centra u TC Barili u Požarevcu.

Nema komentara.

Ostavi komentar