Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

31. 08. 2017.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Na gradski bazen još do nedelje

Gradski bazen u Požarevcu zatvara sezonu 2017 u nedelju 3. septembra. Ovog leta zabeležen je rekordno veliki broj posetilaca, daleko iznad prethodnog rekorda, a zaključno sa kupačima u nedelju, broj će sigurno dostići 41 hiljadu, kaže ua “Puls grada” direktor Kulturno sportskog centra Nenad Mitić.

“Zaključno sa jučerašnjim danom prodato je 40.250 dnevnih ulaznica i izdato preko 5.000 dečijih besplatnih ulaznica. Još uvek nemamo ukupan broj posetilaca. To ćemo znati nakon obračuna korišćenja mesečnih (porodičnih) karata, ali svakako i sa poznatim brojevima nema sumnje da je ova sezona daleko premašila sve prethodne,” kaže Mitić.

Najbolja godina od 1986. kada je bazen počeo da radi bila je 2015-a sa 37.360 kupača, a ova brojka je u tekućoj sezoni premašena još sredinom avgusta. Kako se najavljuju visoke temperature za naredne dane, na bazenu očekuju veliki broj kupači do poslednjeg trenutka.

Od ponedeljka, 4. septembra termine na bazenu će koristiti isključivo škole u svrhu priprema za Gradsko školsko prvenstvo u plivanju koje će biti održano 9. septembra od 10 sati. Po završetku tog takmičenja tradicionalno će biti organizovano i Otvoreno gradsko prvenstvo za  sve kategorije u ženskoj i muškoj konkurenciji čime će  zvanično ovogodišnja sezona rada bazena biti završena.

Nema komentara.

Ostavi komentar