Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

21. 08. 2017.

Autor: K. Tričković Izvor: Boom 93

Saobraćajci u danonoćnoj akciji

Saobraćajna policija je od danas u pojačanoj kontroli brzine kretanja vozila. Akcija se sprovodi danonoćno do kraja sedmice.

„U periodu od 21. do 27. avgusta na putevima Evrope i Srbije, odnosno na teritoriji zemalja članica TISPOL-a, biće organizovana akcija pojačane kontrole brzine kretanja vozila. U Srbiji će u tom periodu svakodnevno i tokom noći biti merena brzina kretanja vozila“, naglasio je načelnik načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Nebojša Arsov.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, nepropisna brzina je jedan od uzroka u više od 50 procenata saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima.

Analize Evropske komisije ukazuju da su, pored neprilagođene brzine, vožnja pod dejstvom alkohola i nekorišćenje sigurnosnih pojaseva glavni problem bezbednosti saobraćaja.

sre

30.08.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 09:18

Predlog

Svi vozaci da uplacaju 10000 dinara mesecno.Treba zadovoljiti silne agencije,budzet,plate.Nema tu ni b od bezbednosti.Da je tako ne bi vozili sa zimskim gumama na +40 i kusur stepeni.Eto toliko o poznavanju i brige nadleznih o bezbednosti u saobracaju,njih zanimaju samo pare i nista vise

Odgovori
pet

25.08.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 12:01

Punite budžet!

Naročito su "opasni" oni vozači koji prekorače brzinu za 1 ili 2 km/h! Obzirom na tačnost vaših lasera, možete kažnjavati tek za prekoračenja od 54, 64,74,104 itd. km/h. Ovako,na sudu vaše prekršajne prijave padaju kao kruške!
Naravno da ne odobravam nasilničku vožnju i nepoštovanje propisa, ali i policija mora uzimati u obzir grešku merenja, koja je ± 3km/h!!!

Odgovori

Ostavi komentar