Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

20. 05. 2016.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Možda konačno i dobijemo osvetljenje na petlji

"Radovi na osvetljavanju Ljubičevske petlje do ulaska u grad trebalo bi da počnu u junu", rekao je gostujući u "Pulsu grada" Mitar Karadžić, direktor JP "Direkcija za izgradnju Požarevca".

"Putevi Srbije" su angažovali izvođača radova za ovaj posao i sada zavisi od njihovog rasporeda rada po prioritetu. "Rok za završetak radova je mesec i po dana, tako da se nadamo da posao bude završen do kraja jula", kaže Karadžić i dodaje: “Važno je da posao svakako bude završen pre Ljubičevskih konjičkih igara, jer imamo još neke planove za taj deo”.

“Tražićemo od Puteva Srbije da srede i presvuku i put prema Ljubičevskom mostu, a takođe da se sredi i petlja za Lučicu”, najavljuje on.

sub

21.05.

2016.

anonymous [neregistrovani] u 09:31

znak

I da ubace veliki znak za skretanje u po!

Odgovori
pet

20.05.

2016.

anonymous [neregistrovani] u 16:03

Vodja

obavezno da dodje vodja da upali svetlo,sa nekoliko autobusa,podrazumeva se

Odgovori
pet

20.05.

2016.

Petar [neregistrovani] u 15:17

Predlog

Pošto ne znate šta ćete sa parama koje konstantno vraćate u budžet grada, odradite asfalt od polovine Prugova do ulaska u Vlaški do, ono je sramota na šta liči. Svakog dana tuda prolazim i uništih amortizere i pitaj boga šta sve ne na kolima. Takođe, imate i jednu ulicu u gradu (da je jedan ni po jada) - Ratarsku, koja se raspada, pa eto predloga.

Odgovori

Ostavi komentar