Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

14. 12. 2015.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

13-a "Noć knjige" 18. decembra

U petak 18. decembra u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se 13. regionalna manifestacija "Noć knjige". Vrata požarevačke Biblioteke biće otvorena do 22 sata.

"Noć knjige" je manifestacija koja se već šest godina održava u gradovima u Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca "Noći knjige" raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u "Noći knjige" naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa novim naslovima i družiti se sa domaćim piscima.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige iznose 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto.

Jedna od najpopularnijih Laguninih akcija na Sajmu knjiga biće preneta i na "Noć knjige": 3 knjige za 299, 3 knjige za 499 i 3 knjige za 999 dinara kao, kao i popust od 50% za pojedine enciklopedije za decu izvanredna su prilika za kupovinu vrednih knjiga.

Požarevačka biblioteka “Ilija M.Petrović” se i ovaj put priključuje manifestaciji ‘’Noć knjige’’, pa će vrata biblioteke za sve ljubitelje knjiga biti otvorena do 22h.

Toga dana od 17 do 22 sata biblioteka će davati popust od 50% na učlanjenje za narednu godinu, pa će tako umesto 1000 dinara koliko iznosi godišnja članarina, sugrađani moći člansku kartu da dobiju za 500 dinara, uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi.

Nema komentara.

Ostavi komentar