Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

01. 12. 2015.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Centar za kulturu: Šta nas čeka u decembru?

Decembarski program Centra za kulturu u Požarevcu predstavlja jek sezone i popunjen je gotovo “do poslednjeg mesta”. Gostujući u “Pulsu grada”, direktor Centra za kulturu Dragi Ivić najavio je brojne programe za sve uzraste i kulturne potrebe požarevačke publike.

Program počinje izložbom slika Marjana Marića koja će biti otvorena 2. decembra, a dva dana kasnije će Ljubica Miladinović i pevačka grupa GANIP-a prirediti Veče izvornih narodnih pesama.

Prvu polovinu decembra obeležiće predstava “U Edenu na istoku”, koju će 10. decembra izvesti Nikola Đuričko i Vojin Ćetković i domaći film “Smrdljiva bajka” sa Žarkom Lauševićem i Jelenom Đokić u glavnim ulogama, koji će biti prikazivan od 11. do 13. decembra u dva termina. "Ne možemo sa sigurnošču da tvrdimo, ali se nadamo da će Laušević sa kolegama iz ekipe biti na jednoj od projekcija", kaže Ivić. 

Za 14. decembar je planirana izložba fotografija “Gospodari neba”, a za 21. decembar premijera monodrame “Kabare Vita” Vladislava Velkovskog.

Subota u podne je i dalje rezervisana za najmlađe u okviru akcije “Deco, povedite roditelje u pozorište”. Predstava “Tri praseta” biće izvedena 5-og, “Čarobni svet bajki” 12-og, a Omladinska scena priprema premijeru predstave “Snežana i sedam patuljaka” za 26. decembar. 

U drugoj polovini decembra nas očekuje Veče poezije i muzike na stihove Đure Jakšića, Koncert Zemunskog gudačkog orkestra "Muzika na filmu" i pozorišna predstava “Kontraš” u kojoj igra Ljubomir Bandović, kao IiREFRAKT - Regionalni festival alternativne kulture.

Zbog velikog interesovanja publike, domaći film "Igra u tami" biće ponovo prikazivan 16. i 17. decembra.

Na kraju godine dolazi posebna poslastica za obožavaoce ostvarenja Džordža Lukasa. Film “Ratovi zvezda” u 3D formatu na programu je 28, 29. i 30. decembra

čet

03.12.

2015.

gedža [neregistrovani] u 19:37

šta li se muva u CZK

jel će skoro ta velika sala da počne da radi, ovi sazidaše po dve stambene zgrade, a vi ne možete za dve godine stolice da promenite... smešno :)))

Odgovori

Ostavi komentar