Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

17. 11. 2015.

Autor: K. Tričković Izvor: Boom93

U četvrtak stiže "Igra u tami"

Film “Igra u tami” čija je namera da ukaže javnosti na probleme kakvi su trgovina ljudima i prisilna prostitucija, a koji je rađen po motivima Andrićeve pripovetke “Aska i vuk”, stiže na repertoar požarevačkog Centra za kulturu 19. novembra, samo devet dana nakon beogradske premijere u Sava centru.

„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom “ Aska i vuk” Nobelovca Ive Andrića. Lik okrutnog Vuka, koji se bavi trgovinom ženama, tumači Viktor Savić, u ulozi Aske našla se Tamara Dragičević, a režiju potpisuje Jug Radivojević.

Vuk uvlači Asku u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja - navodi se u opisu filma.

Glavne uloge tumače Tamara Dragičević, Viktor Savić, Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović i Igor Damnjanović. Režiju filma potpisuje Jug Radivojević, a scenario Maja Todorović, Sara Radojković, Vuk Bošković i Luka Kurjački.

Film "Igra u tami" je debi projekat producentske kuće INAT Entertainment, čiji su osnivači glumci Vuk Kostić (direktor), Viktor Savić, Branislav Tomašević i Igor Damnjanović, reditelj Jug Radivojević i advokat Nikola Tomašević (pravni zastupnik).

“Igra u tami” će na repertoaru požarevačkog Centra za kulturu biti 19, 20. i 21. novembra u terminima od 18 i 20 sati

U petak će gosti Centra za kulturu Požarevac biti Vuk Kostić, glumac i Jug Radivojević, reditelj filma. Oni će se pokloniti publici na kraju prve projekcije u 18 sati i pred početak druge projekcije u 20 sati.

Cena karata na biletarnici CzK je 250 dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar