Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Puls grada

28. 10. 2015.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Nema sumnje da će i novembarski program puniti Malu salu

“Za novembar smo pripremili program koji će zadovoljiti kulturne potrebe i navike požarevačke publike”, rekao je Dragi Ivić, direktor Centra za kulturu Požarevac, gostujući u emisiji “Puls grada”.

Nakon što je tokom Kids fest-a održanog u oktobru, tokom 5 dana programe posetilo 3.000 uglavnom najmladjih Požarevljana, u novembru se očekuje jednak uspeh, naročito tokom smotre dramskih amatera, ali i gostujućih predstava i filmskih projekcija. 

Na početku meseca nas čeka urnebesna komedija “Istočni andjeo” u kojoj igraju Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Lašić I Stevan Piale. Predstava je na programu 5. novembra od 20 sati.

Od 11. do 15. novembra publici će se u okviru 8. Smotre dramskih amatera Podunavlja i Pomoravlja predstaviti pozorišta iz Petrovca na Mlavi, Boževca, Malog Crnića, Krnjeva, Požarevca.

Petak veče će i u novembru biti rezervisano za filmske projkcije, a publika će biti u prilici da vidi kako domaća ostvarenja poput filma “Igra u tami” tako i svetske hitove kao što je nastavak priče o agentu 007. 

Kada je pozorište u pitanju, u Maloj sali Centra za kulturu videćemo i predstavu “Čaj od Jasmina” u kojoj igraju Vesna Stanković, Boda Ninković i Boba Latinović, dok će se Milan Kalinić i Srđan Ivanović pred publikom pojaviti u predstavi “Ko je ovde idiot?”

Nastavlja se i akcija “Deco, povedite roditelje u pozorište”, sa redovnim terminom za najmladje subotom u podne.

Svi programi će biti izvedeni u Maloj sali centra za kulturu. Više detalja o programima, terminima, ulaznicama publika će moći da sazna svakodnevno u “Pulsu grada” od 8 do 11 sati.

uto

03.11.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 21:42

Karte

Koliko ce kostati karte za predstave? Tesko da ce kucni budzet moci sve da podnese

Odgovori

Ostavi komentar